DOLAR 32,5508
EURO 34,9502
ALTIN 2448,352
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Omnichannel pazarlama Türk markalarını yurt dışına taşıyor

    Omnichannel pazarlama Türk markalarını yurt dışına taşıyor

    Birleşmiş Markalar Derneği tarafından düzenlenen Yurt Dışına Açılım Toplantısı’nda konuşan Related Digital CEO’su Sedat Kılıç, Türk markalarının küresel pazara açılmasında omnichannel pazarlamanın rolünü anlattı.

    Türkiye’nin en önemli perakende markalarını bünyesinde bulunduran Birleşmiş Markalar Derneği tarafından her yıl düzenlenen Yurt Dışına Açılım Toplantısı, bu yıl 11 Nisan Çarşamba günü Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleşti. Big data ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak, omnichannel pazarlama, müşteri data yönetimi, pazarlama otomasyonu gibi hizmetler sunan Related Digital, küresel pazarı hedefleyen yerli şirketlerin kurucularını ve üst düzey yöneticileri bir araya getiren toplantının ana sponsorlarından biri oldu.
    Türkiye’den çıkan ve teknoloji alanında yaptığı inovasyonlarla global bir markaya dönüşen Related Digital’in dünyanın dört bir yanında yer alan ofisleriyle küreselleşme hedefi bulunan Türk markalara destek olduğunu belirten Related Digital CEO’su Sedat Kılıç, “Omnichannel Pazarlama ile Dünyaya Açılmak” başlığıyla yaptığı konuşmada Türk markaların yurt dışına açılırken atması gereken pazarlama hamlelerini katılımcılarla paylaştı. Globalleşme sürecinde olan kurumların ihtiyaç duyacağı, yeni pazarlara uygun şekilde yerelleştirilmiş teknolojiler geliştirdiklerini kaydeden Kılıç, “Türkiye dışında 20’den fazla ülkede Estee Lauder, Body Shop, Mama Shelter, Apart gibi global markaların yanı sıra, Mavi gibi yurt dışına açılan pek çok Türk markasına omnichannel pazarlama faaliyetlerinde destek veriyoruz.” diye ekledi.

    Bilgi güvenliği yasalarına özel önem gösteren ve KVKK, Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) gibi yasalarla tam uyumlu hizmetler sunan Related Digital, yurt dışına açılmak isteyen kurumları omnichannel pazarlama hizmetleriyle destekleyerek, uluslararası arenaya rekabetçi bir giriş yapmalarını sağlıyor. 40 milyonu aşkın internet kullanıcısının kayıtlı e-posta, web, mobil ve mağaza davranışlarını analiz eden Related Digital, omnichannel kişiselleştirme çözümleriyle 2017 yılında e-ticaret firmalarına 1,6 milyar TL ek ciro sağladı.

    Related Digital Hakkında

    1999 yılında kurulan Related Digital , dünyanın ilk dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcılarından biridir. Grup, İstanbul, Hamburg, Dubai ve Londra’daki ofislerindeki 150’yi aşkın uzmanıyla yurtiçi ve yurtdışında 1.000’in üzerinde kuruma entegre çözümler üretmektedir.

    Bir Doğuş Grubu şirketi olan ve omnichannel pazarlama platformu olan Related Digital, veriye dayalı dijital pazarlama otomasyonu plaformu Related Marketing Cloud ve sosyal medya yönetim platformu Semanticum ile sektöre öncülük ederken,teknoloji odaklı reklam ajansı Madebycat ile sosyal medya yönetiminden, kreatif servislere kadar tüm pazarlama disiplinlerinde müşterilerinetek çatı alında tüm dijital ihtiyaçlarını karşılatacak şekilde hizmet vermektedir.

    Related Digital’in öncü markası euromessage’ın gelişmiş kanal yönetimi, ve otomasyon teknolojileri ile daha sonradan bünyeye katılan visilabs’in analitik, davranışsal hedefleme ve kişiselleştirme yeteneklerini tek bir platform üzerinde birleştirilmesi ile oluşturulmuş olup, omnichannel müşteri deneyimi yönetimi için gereken tüm araçları kullanımı kolay, erişilebilir ve esnek bir çözüm altında sunmaktadır.

    Related Digital, dünya çapında bir SaaS teknoloji şirketi olarak şirket satın alma ve yatırım stratejisiyle istikrarlı büyümesini sürdürmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.