DOLAR 32,5997
EURO 34,7991
ALTIN 2490,109
BIST 9466,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OMO ve Yumoş yeni yumuşak ve ekonomik paketleriyle raflarda

    OMO ve Yumoş yeni yumuşak ve ekonomik paketleriyle raflarda
    07.08.2018
    A+
    A-

    OMO ve Yumoş Türkiye’de bir ilke imza atarak tüketicileri yeni yumuşak, ekonomik ve çevreye duyarlı ambalajlarıyla buluşturuyor. Yüzde 55 daha az plastik içeren bütçe dostu yeni yumuşak paketlerinde sunulan OMO Sıvı Active, OMO Sıvı Color çamaşırları temizlemeye; Yumoş Extra ise çamaşırlara yumuşaklık vermeye her zamanki güçlü formülleriyle devam ediyor.

    Türkiye’nin en sevilen çamaşır bakım markaları OMO ve Yumoş, yüzde 55 daha az plastik içeren yeni yumuşak, bütçe dostu ve çevreye duyarlı ambalajlarıyla yenilikçi çözümler arayan tüketiciler için raflarda yerini aldı. Yeni pratik paketleriyle OMO Sıvı Active ve OMO Sıvı Color her zamanki temizleme gücünü korurken Yumoş Extra çamaşırları yumuşacık sarmaya devam ediyor. Saklama kolaylığı sağlayan yumuşak ambalajı doğrudan kullanılabildiği gibi eski OMO ve Yumoş şişelerine de doldurulabiliyor.

    15 yılı aşkın süredir anne ve babalara “Kirlenmek Güzeldir” felsefesi ile çocuk gelişiminde deneyimleyerek öğrenmeye yer vermeleri için ilham kaynağı olan OMO, çocukların geleceği için yüzde 55 daha az plastik kullanılarak hazırlanan yeni ambalajındaki OMO Sıvı Active ile çamaşırlarda kalıntı bırakmayan derinlemesine bir temizlik sunuyor; güçlü formülü ile lekeleri bir sorun olmaktan çıkarıyor.

    Çamaşırlara temizliğin kokusunu getiren Yumoş ise her dokunuşta ferahlık sunuyor. Konsantre formülüyle daha az su tüketilmesini sağlayan Yumoş Extra, 4 kat daha fazla çamaşır yıkayarak bütçeye de çevreye de katkı sağlıyor.

    OMO ve Yumoş, Unilever Sürdürülebilir Yaşam Planı çerçevesinde ürünlerinde kullanılan plastik ambalajların yüzde 100’ünü yeniden kullanılabilir, geri dönüştürülebilir ve kompostlanabilir olması hedefi doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.