DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OMO’dan büyük değişim: Yeni ambalajında OMO şimdi çok daha güçlü

    OMO’dan büyük değişim: Yeni ambalajında OMO şimdi çok daha güçlü
    08.02.2019
    A+
    A-

    Formülünden ambalajına içten dışa yenilenen ve fark yaratan ürün teknolojisiyle tüketicilerin karşısına çıkan OMO, gelişmiş formülüyle kısa programda bile en zorlu lekeleri temizlemeye devam ediyor.

    OMO, yeni ambalajlarıyla da tüketicilerin beğenisini topluyor.


    Türkiye’nin en sevilen çamaşır deterjan markası* OMO, içten dışa yenileyerek farklı ebatlar ve formatlarda tüketicilere sunduğu yarı konsantre ve ultra konsantre sıvı ürünleri ve toz deterjanlarıyla raflarda yerini aldı. Sıvı formatlarının formülünü daha da güçlendiren OMO, tüm varyantlarıyla kısa programda bile lekeleri kusursuzca çıkarmaya devam ediyor. Raflarda benzeri olmayan OMO Ultra ise güçlü yoğun formülüyle düşük miktarlarda kullanıldığında bile lekelerin üstesinden geliyor.

    Yeni ve modern ambalaj tasarımıyla da yine fark yaratan OMO, leke çıkarıcı kapağıyla en zorlu lekelerin bile çıkmasını kolaylaştırıyor. Ölçek kabının arka yüzeyinde yer alan tırtıklı bölüm, lekelerin yumuşamasını sağlarken makinenin içerisine koyulabilen kapak sayesinde de formülün lekelere doğrudan nüfuz etmesi kolaylaştırılıyor. Yenilikçi ürün ve ambalajlarıyla tüketicilerinin hayatına dokunan OMO, 2018’de de yumuşak, ekonomik ve çevre dostu ambalajının yanı sıra Türkiye’de bir ilk olarak istenmeyen koku ve görünmeyen lekelere karşı etkili OMO Deodorant Etkili Deterjanıyla tüketicilerle buluşmuştu.

    Yeni ambalajındaki OMO; indirim marketleri, süpermarketler ve e-ticaret platformlarında tüketicilerle buluşuyor. Ayrıca ürün üzerinde yer alan kare kodları veya TekTuş cihazını kullanarak da sipariş verilebiliyor.

    O Çocuk Hala İçinde!

    15’inci yılını geride bırakan “Kirlenmek Güzeldir” felsefesiyle anne ve babalara ebeveynlik ve çocuk gelişimi konusunda ilham veren OMO, yetişkinlere “O çocuk hala içinde” dediği kampanyasıyla yolculuğuna devam ediyor. Çocuklarla oyun oynamanın yetişkinler için de çok değerli kazanımları olduğunun altını çizen OMO, yetişkinleri içindeki çocuğu ortaya çıkarmaya, hayatlarındaki çocuklarla kirleri umursamadan doyasıya oyun oynamaya ve birlikte güzel anılar biriktirmeye çağırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.