DOLAR 32,4491
EURO 34,7469
ALTIN 2436,328
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın ‘Zor Aşk’ları şarkı oldu

    Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın ‘Zor Aşk’ları şarkı oldu
    13.02.2020
    A+
    A-

    Sinemaseverlerin merakla beklediği 14 Şubat Sevgililer Günü’nde vizyona girecek olan ‘Ağır Romantik’ filminin müziği ‘Zor Aşk’ sinema ve müzikseverler tarafından çok beğenildi… Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın romantik bir o kadar da zor aşkından etkilenerek Nihat Çolak tarafından sözü ve müziği hazırlanan şarkı ‘Zor Aşk’,  filmin hikayesine paralel sözleri ve melodisi ile ilk dinlemede daha beğeniliyor. Filmin fragmanını izledikten sonra şarkıyı hazırlanan Çolak, daha sonra yapımcıyı arayarak hediye etti. Filmin içine son dakika yerleştirilen şarkının filmin görüntülerinden oluşturulan klibi de yine takipçileriyle paylaşıldı.

    Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın yanı sıra Sermiyan Midyat, Durul Bazan, Altan Erkekli, Servet Pandur ile Gazanfer Ündüz’ün de rol aldığı ‘Ağır Romantik’ mutlu ve eğlenceli 1.5 saat geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif olacak. Yapımcılığını, Ruhiyya Aliyeva / Liatris Yapım’ın üstlendiği, romantik komedi türündeki ‘Ağır Romantik’, Cj Entertainment Türkiye dağıtımcılığında 14 Şubat 2020’den itibaren tüm sinemalarda yerini alacak

    Filmde İstanbul’un en büyük kapkaç çetesinin liderinin oğlu Kerem olarak görülecek olan Onur Tuna, büründüğü iki ayrı kimlik ile oyunculuktaki ustalığını gözler önüne serecek.

    Sanata düşkün bir anne ve profesör bir babanın kışı olan Aslı (Tuvana Türkay) ise sevgilisinin gerçek kimliğinden habersiz, aşkın kollarına kendini bırakacak. Aslı ve Kerem’in yaşadığı aşk, sinemaseverleri hem romantik bir aşkın içine çekecek hem de kahkaha krizine sokacak. Aslı ile Kerem’in aşkı, imkansız görünen aşklara çıkış yolu bulacak. Kerem’in Aslı’nın kalbini kazanması için yapacağı ve çevireceği romantik oyunlar, sinema izleyicisini hem çok şaşırtacak hem de güldürecek.

    ZOR AŞK

    Saklamak kolay değil

    Çare arar bakışlarım

    Düğümlenmiş yüreğim

    Çözülmeye sabırsızım

     

    Kimseler bilmez gizilidir sevdam

    Çırpınır yüreğim anlatamam

     

    Kalbim adına tutsak

    Sevdam yoluna ıslak

    Gönlüme düşmüş

    Söz-Müzik: Nihat Çolak

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.