DOLAR 32,6202
EURO 34,8173
ALTIN 2511,888
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ORYAPARK’ta B Blok satışa sunuldu

    ORYAPARK’ta B Blok satışa sunuldu
    24.09.2017
    A+
    A-

    ORYAPARK ayrıcalığında yaşamayı seçenlerin yapımı tamamlanan A BLok’ta hak ettikleri mükemmel yaşamlarına başlamasının ardından B Blok da satışa sunuldu.

    Yaşam alanı 526 dairelik, 36’şar katlı iki rezidans kulesi, ofisler, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı Crowne Plaza Otel’den oluşan ORYAPARK, konumu ile avantajlar sunuyor. Köprülere, havalimanına, toplu taşıma araçlarına, metroya birkaç dakika uzaklıkta bulunan ORYAPARK, çevre bağlantı yolları ve ana arterlerin kesişme noktasında bulunuyor.


    ORYAPARK’ın sadece özelliği konumu değil; sosyal imkanlar, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness, yürüyüş parkuru, parti odaları, depolama alanları, özel yemek odaları, çok amaçlı spor sahası, Kids Club, Club House ve daha fazla bulunuyor. Marketten restorana kadar günlük hayatta ihtiyaç duyulan birçok imkanlar ORYAPARK’ta yer alıyor.

    ORYAPARK yapı kalitesiyle de benzerlerinden ayrılıyor. En iyisini sunabilmek için en iyi markalarla iş birliği yapan ORYAPARK, her metrekaresi konforla bezenmiş. 1+1’den 4+1’e kadar çeşitlenen daire seçenekleri üstün bir hayat arayanların mekanı olmaya devam ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.