DOLAR 32,4542
EURO 34,7357
ALTIN 2440,277
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Osram, Aristo İleşitim’i seçti

    06.11.2018
    A+
    A-

    Aristo İletişim, yenilikçi ve sürdürülebilir aydınlatma çözümleri sunan, dünya sektörünün lideri konumunda bulunan Osram’ın iletişim çalışmalarını yürütmeye başladı.

     

    OSRAM HAKKINDA

    Münih merkezli OSRAM, 110 yılı aşkın tarihi ile dünyanın lider ileri teknoloji firmalarından biridir. Esas odak noktamız yarı iletken teknolojileri olmakla birlikte, ürünlerimiz sanal gerçeklikten otonom sürüşe, akıllı telefonlardan binalarda ve şehirlerdeki akıllı ve bağlantılı aydınlatma çözümlerine kadar çok çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır. OSRAM, ışığın sunduğu sonsuz olanakları kullanarak bireylerin ve toplumların yaşam kalitesini iyileştirir. OSRAM’ın yaptığı yenilikler, dünyanın dört bir yanından insanların yalnızca daha iyi görebilmesini değil, daha iyi iletişim kurmasını, daha iyi seyahat etmesini, çalışmasını ve daha iyi yaşamasını da sağlamaktadır. OSRAM’ın, 2017 mali yıl sonu (30 Eylül) itibariyle dünya genelinde yaklaşık 26.400 çalışanı bulunmaktadır. OSRAM bu dönemde 4.1 milyar Euro’nun üzerinde gelir sağlamıştır. Şirketin hisseleri Frankfurt ve Münih borsalarında işlem görmektedir (ISIN: DE000LED4000; WKN: LED 400; borsa kısaltması: OSR).

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.