DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Osram LEDriving ürünleri ile araçlarda geleceğin konforu

    Osram LEDriving ürünleri ile araçlarda geleceğin konforu
    11.12.2018
    A+
    A-

    “Geleceği Aydınlatıyoruz” mottosu ile çalışmalarına yön veren Osram’ın geliştirdiği, geleneksel lambalar yerine kullanılabilen LEDriving lambaları, araçlarda daha iyi görüş sağlıyor. LEDriving serisinde bulunan LEDriving LED Retrofit lambaları ve LEDriving LED sis farları çağdaş tasarımlarıyla araçlara tarz katıyor.

     

    Yüksek teknoloji şirketi Osram, “İleri Sürüş” sloganı ile otomotiv aydınlatma çalışmalarına devam ediyor.  Osram, otomobilleri özelleştirmek ve tarz katmak için hazırladığı LEDriving lambalarıyla araçlara etkileyici bir görünüm kazandırıyor. LEDriving ürün serisinde yer alan LED Retrofit lambaları ve LED sis farları görüş alanını iyileştirirken araçları farklı bir görünüme kavuşturuyor.

     

    Osram’ın fark yaratan LED Retrofit lambaları

    Araçların modern görünümünü tamamlayacak şekilde tasarlanan Osram LEDriving LED Retrofit lambalar, araçlarda daha iyi görüş sağlamasının yanı sıra ürünlerin çağdaş tasarımı sayesinde araçlarına farklı görünüm kazandırmak isteyen kullanıcılara yönelik çözümler sunuyor.

     

    Daha fazla güç, daha fazla parlaklık

    Osram’ın yüksek performanslı LEDriving sis lambaları her zevke ve ihtiyaca uygun çözüm sunuyor. Osram’ın LEDriving sis lambaları serisindeki modeller, yeni LED sis farlarına geçişi hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Osram LEDriving LED sis farları konvansiyonel tipteki ve 90 milimetre çaptaki yuvarlak sis farlarının yerini alıyor. Bir dizi ilave bağlantı parçasıyla birlikte sunulan sis farları, tüm araç türlerine uygun olacak şekilde yapılandırılabiliyor. Bu sayede sis farları, bir profesyonel desteğe gerek kalmadan kolaylıkla takılabiliyor. LEDriving sis farları, modern bir LED teknolojisi, parlak ışık ve uzun kullanım ömrü sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.