DOLAR 32,4382
EURO 34,8378
ALTIN 2446,155
BIST 9885,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    OSRAM’dan daha iyi mağaza aydınlatması için 2 yeni ürün

    OSRAM’dan daha iyi mağaza aydınlatması için 2 yeni ürün
    15.06.2017
    A+
    A-

    Dünya aydınlatma devi OSRAM, spot takip ışığı Punctoled Track ile yönlendirmeli spot ışığı olan Punctoled Spotu ürün portföyüne ekledi. Her ikisi de mağazacılık sektöründe basit vurgu aydınlatması için ideal ve iyi renk oluşturma özelliklerine sahip olan ürünler yüksek homojenlik seviyesiyle de dikkat çekiyor

    OSRAM’ın Punctoled ürün gamı, sıradışı fiyat-performans oranı ve kısa amorti süreleri ile temel perakende uygulamalarında başarı kazandırıyor.

    Punctoled Track, 350° lik döner başlığı sayesinde mağazalardaki ürünlerin teşhiri için en ideal ışığı sağlıyor. Kullanılması kolay olan spotun üniversal adaptörü standart 3 fazlı raylarla uyumlu ve armatür önceden monte edilmiş veya yeni raylara alet gerektirmeden takılabiliyor. Tak-çalıştır özelliği ile hemen devreye alınabiliyor. Punctoled Track iki gövde rengi, iki ışık rengi ve iki lümen gücü ile sunuluyor.

    Punctoled Spot’un gömme armatürünün ampul ünitesi, gölgelerden arınmış aydınlatma sağlamak için tavandan çıkarılabiliyor. 55°ye kadar dönebilmesi sayesinde, spot raf aydınlatması için de kullanılabiliyor. Punctoled Spot alet gerektirmeksizin, klipsler ile tavana sabitleniyor ve tak-çalıştır özelliği ile hemen kullanılmaya başlanabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.