DOLAR 32,5171
EURO 34,9014
ALTIN 2441,99
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı

    Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı
    31.07.2017
    A+
    A-

    Asansör sektörünün öncü firması Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

    Otis Türkiye’nin İstanbul Beylikdüzü’ndeki fabrikasında 14 Temmuz Cuma günü düzenlenen ‘Fabrika Emniyet Günü’ne, Otis çalışanları eş ve çocukları ile birlikte katıldılar. Asansör ve yürüyen merdivenlerin üretim, montaj ve servis hizmetlerinde önceliğin her zaman ‘emniyet’ olduğunu vurgulayan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Kökeni dünyanın ilk emniyetli asansör sisteminin mucidine dayanan Otis, bu icadıyla şehirlerin şeklini değiştirdi, şehirleşmeyi geliştirdi. Bizler de bu temelden aldığımız güç ve sorumlulukla imalat kapasitemizi artırırken, ‘Önce Emniyet’ ilkesiyle çalışıyoruz” dedi.

    “Türkiye’nin ilklerini bu fabrikada ürettik” diyen Özgür Aren, şöyle konuştu: “Türkiye’nin ilk panoramik asansörü, yapıldığı dönemin en yüksek binalarının asansörlerini bu fabrikadaürettik. 90’larda Türkiye’nin ilk yüksek hızlı asansörünü Sabancı Center için kurduk. 7 yıl sonra 1997’de İş Bankası kulelerinin asansörlerini biz imal ettik. O günden bugüne kendimizi daha da geliştirdik ve yurtdışına asansör ihraç eder hale geldik. Şu an fabrikamız, Otis’in dünya çapındaki en prestijli projeleri için yüksek hızlı, çift katlı kabinleri imal ediyor.”
    Otis Türkiye’nin, teknoloji, tasarım kabiliyeti gibi alanların yanı sıra emniyetli üretimde de liderliği hedeflediğini belirten Özgür Aren, “En gelişmiş teknoloji ile en emniyetli şekilde asansör üretiyoruz. Fabrikamızda gerekli tüm emniyet ekipmanlarına sahibiz ve tamamladığımız emniyet eğitimleriyle daha da donanımlı çalışıyoruz. Emniyetli çalışmanın önemini vurgulamak amacıyla fabrikamıza en değer verdiklerimizi, ailelerimizi, çocuklarımızı davet ettik” dedi.

    Yaklaşık 50 çocuğun katıldığı etkinlikte, fabrikadaki üretim sistelemleri çocuklara babaları tarafından anlatıldı. Otis Türkiye’nin, çocuklar ve ebeveynleri bilinçlendirmek için başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Bay Otis’ için de bir etkinlik alanı oluşturuldu. Bu alanda yer alan kum ve boyama, emniyet konulu masa oyunu ile çocuklar keyifli vakit geçirdi. Ayrıca daha önceden duyurulan emniyet konulu resim yarışmasına katılan çocukların resimleri sergilendi ve katılımcı çocuklara şapka ve boyama seti hediye edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.