DOLAR 32,5154
EURO 34,9173
ALTIN 2439,135
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Otonomi Ailesi ‘Genç Otonomi’nin iftar yemeğinde buluştu

    Otonomi Ailesi ‘Genç Otonomi’nin iftar yemeğinde buluştu
    13.06.2018
    A+
    A-

    Otomotivciler arasında birlik ve beraberliği güçlendiren buluşmalar devam ederken, bu kez Genç OTONOMİ’nin ev sahipliğindeki iftar yemeğinde bir araya gelindi.

    Çukurambar Kocatepe Kahve Evi’nde gerçekleşen iftar yemeğine MASFED ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Başkan Yardımcıları Niyazi Berktaş, Mahmut Ulucan, İsmail Aydınkaş, Genç OTONOMi Başkanı Gökhan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda Motorlu Araç Satıcısı katılım gösterdi.

    İftar yemeği sonrası konuşan Başkan Aydın Erkoç, icra ettikleri meslek için, sektör için, ülke kalkınmasına katkı için büyük çaba sarfettiklerini söyleyerek “Bizden sonra bayrağı genç arkadaşlarımız devir alacak ve sahip oldukları bilgi, donanım ve dinamizm ile daha ileriye götürecekler” dedi.

    24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı olan Erkoç, Genç otonomi üyelerine teşekkür ederek, gençlere güveninin sonsuz olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu ifade etti. Erkoç, şöyle konuştu:

    “Bizler yatırımlar yaparak, istihdam sağlayarak vatanımıza, milletimize katkı sağlamaya çalıştık. Bunun için canla başla çalıştık. Şimdi daha geniş alanlarda hizmet sunabilmek aşkı ile siyasi platformda da çalışmalar yürütüyoruz. Bu süreçte genç OTONOMİ üyesi arkadaşlarımız destekleri ile bizi gururlandırdı. Gerçekleştirdikleri projelerle, sosyal sorumluluk çalışmaları ile mesleğimizi emin ellere bırakabileceğimizi de gösterdiler. İnşallah zamanı geldiğinde bizim uğraşlarımızı daha da ileriye götürerek ülkemize katkı sunmayı sürdürecekler. Bu mubarek günde bir arada olmaktan mutluluk duyuyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ramazan Bayramını da kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. “

    İftar davetine ev sahipliği yapan Genç OTONOMİ Başkanı Gökhan Çalışkan da “ Başkanımızın ve kıymetli yönetim kurulu üyelerimizin çaba ve çalışmaları bize de şevk verdi. Sayelerinde çok önemli yollar katedildi. Biz de onları mahçup etmemek için çalışma azmimizi sürdürecek ve her zaman onların destekçisi olacağız” diye konuştu.

    Yemekte yaklaşan 24 Haziran seçimleri konuşulurken Başkan Erkoç, seçim çalışmaları, Cumhur ittifakı ve Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgiler verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.