DOLAR 32,4458
EURO 34,7795
ALTIN 2441,111
BIST 9925,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ÖzdilekPark İstanbul’da nostalji zamanı

    ÖzdilekPark İstanbul’da nostalji zamanı
    24.04.2017
    A+
    A-

    ÖzdilekPark İstanbul, 1990 yıllarda çocukluğunu yaşamış olanların vazgeçilmez oyunlarından olan Street Fighter, Metal Slug, Cadillacs and Dinasours ve birçok oyunu; Retro Games Festival’i ile yeniden gün yüzüne çıkarıyor. 21-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, geçmişi özleyenlerin yanı sıra 23 Nisan coşkununu yaşamak isteyen çocukları da bekliyor.
    İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan ÖzdilekPark İstanbul, 21-30 Nisan tarihleri arasında küçüklerin olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek Retro Games Festival’ine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
    Senin oyunun hangisi?
    90’lı yıllarda çocukluğunu yaşamış olanların vazgeçilmez oyunlarından Street Fighter, Captain Commando, Metal Slug, Cadillacs and Dinasours, Infiltrator, International Basketball, Soccer, Truck Racing, Bubble Dizzy, Sea Fox, Boulder Dash, Grand Prix Simulator, Wizard Of Wor ve Elevator, festival kapsamınsa takipçilerini bekliyor. 23 Nisan coşkusunu ebeveynleriyle yaşamak isteyen çocukları da bu oyun festivaline davet eden ÖzdilekPark İstanbul, geçmişin birbirinden keyifli oyunlarını gün yüzüne çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Retro Games Festival’i kapsamında; 2 adet Çivi Futbolu, 2 adet Langırt, 1 adet Boks Makinası, 1 adet Tilt, 1 adet Commodore 64 ve 4 adet Kollu Oyun Makinesi yer alıyor.
    ÖzdilekPark İstanbul, 21-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Retro Games Festival’ine tüm çocukları ve geçmişi özleyen büyükleri davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.