DOLAR 32,5232
EURO 34,8402
ALTIN 2428,124
BIST 9689,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özlem Süer Mercedes-Benz Fashion Week’e İmzasını Atacak!

    Özlem Süer Mercedes-Benz Fashion Week’e İmzasını Atacak!
    13.09.2017
    A+
    A-

    Özlem Süer’in heyecanla beklenen SS 18’ “D U E T – X” koleksiyonu kapanış Gala Defilesinde moda severlerle buluşacak.

    Özlem Süer, İlkbahar Yaz 18’ koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 15 Eylül’de gerçekleştireceği defileyle moda dünyasına sunacak. Mercedes-Benz Fashion Week kapanış defilesini üstlenen ünlü tasarımcı farklı hikayelerden esinlendiği koleksiyonunu moda severlerle buluşturmak için gün sayıyor.

    Podyumda Özge Ulusoy farkı

    Ünlü model Özge Ulusoy’un açılışını yapacağı defilede Miss Turkey güzelleri de podyumda yürüyecek. Özlem Süer SS18’ “D U E T – X” koleksiyonunda sezon trendleri ile tasarlanan çarpıcı parçaları ve zıtlıkların bir arada uyumuyla dikkat çekecek.

    DUET-X’de Rap rüzgarı esecek

    Başarılı “Rapper”lar ; ‘’Da Poet’’ ve ‘’Kamufle’’ Özlem Süer defilesine performanslarıyla damga vuracak. RedBull.com işbirliğiyle ’Da Poet’’ ve ‘’Kamufle’’ geceye özel hazırladıkları “mix”ler ve sahne şovlarıyla moda severlere unutulmaz bir Mercedes-Benz Fashion Week kapanışı yaşatacak.

    Özlem Süer SS18’ “D U E T – X” defilesi ile çok sesliliğe vurgu yapacak…

    Yeni koleksiyonu hakkında bilgi veren Özlem Süer, “Gelenek kavramına, çok kültürlülüğe, interdisiplinerliğe, buluşmalara, çok sesliliğe değiniyoruz. Birlikteliklerin önemine, barışın yapıcılığına inandık. Tekilliği değil çoğulluğu vurguladık’’ diyerek defile öncesi heyecanını paylaştı.

    Özlem Süer’den bir ilk… Süer ilk defa erkek koleksiyonunu görücüye çıkarıyor.

    Özlem Süer SS18’ “D U E T – X” defilesinde Aigner’ın yüksek zevki yansıtan, contemporary çantaları, rahatlığı reflekte eden duruşuyla Cole Haan ayakkabılar, Ferah Optiğin “high-fashion” seçkisi ile Mercedes-Benz Fashion Week’ de yer alacak.

    ÖZLEM SÜER HAKKINDA

    Tasarımları dünya moda otoritelerince Avant-Garde, Neo-Romantik, Deneysel ve Kavramsal disiplinler arası olarak tanımlanan Özlem Süer; 30 yıllık moda ve tasarım serüveninde, her sezon farklı öykülerden esinlenerek yarattığı eşsiz koleksiyonların yaratıcısıdır. Tasarımcı, farklı disiplinleri kavramsal bakış açısıyla sentezlediği sanat enstalasyonlarıyla da dünyada solo ve karma performanslar gerçekleştirmektedir. Özlem Süer, 1997 yılından bu yana iki yıl sonrasının renk ve trendlerinin belirlendiği Dünya Renk ve Konsept Birliği INTERCOLOR’da Türkiye’yi temsil eden iki tasarımcıdan biridir. Yılda iki kez yapılan toplantılarda ortaya çıkan bilgileri, ilgili sektörlere, yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerde akademik seminer ve workshop çalışmalarıyla aktarmaktadır. Duesseldorf, Tokyo, Londra, Milano, Moskova, Paris ve Berlin gibi dünyanın moda merkezlerinde yaptığı performans ve gösterileriyle modanın endüstriyel kimliğinin dışında, sanata yakın duruşuyla, dünyada da tanınan ve anılan bir tasarım markası olmuştur.

    Özlem Süer, materyal ve rengin ön plana çıktığı koleksiyonlarıyla çok geniş bir coğrafyada moda merkezlerinde her sezon tanıtım ve satışını gerçekleştirmektedir. 1928 yılında bir Alman mimar tarafından inşa edilen ve ikinci derece tarihi eser olan “ÖZLEM SÜER HOUSE” binası, Türkiye’de ilk kez dünyadaki dev markaların moda tasarım üsleri ruhundan esinlenerek geliştirilmiş, verilen servislerle farklılaşmış, özgün bir tasarım ve uygulama merkezidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.