DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’te bu yaz çok serin geçiyor

    Özsüt’te bu yaz çok serin geçiyor
    31.07.2017
    A+
    A-

    Bu yazın kavurucu sıcaklarında ferahlamanın en keyifli yolu, Özsüt’ün birbirinden leziz soğuk spesiyallerinden geçiyor. Mis kokulu meyvelerle hazırlanan smoothie’ler, anne eli lezzetinde limonatalar ve Türk damak tadına uygun, yumuşak içimli kahveler ile her yaştan Özsüt misafiri, tazeliğin, doğallığın ve ‘buz gibi’ bir yazın tadını çıkarıyor!

    Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, taze, leziz ve doğal soğuk spesiyalleriyle yazın kavurucu sıcaklarında ferahlamanın en keyifli halini sunuyor. Mis kokulu meyvelerle hazırlanan smoothie’ler, ev yapımından ayırt edilemeyen limonata ve yumuşak içimli soğuk kahveler, Özsüt’ün birbirinden lezzetli tatlı, pasta, atıştırmalık ve yemeklerinin yanına da çok yakışıyor!

    Sütün en keyifli hali: Smoothie

    Emiralem’in meşhur çilekleri, Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen ahududu ve tropikal lezzet mango, günlük ve en taze çiftlik sütüyle bir araya geliyor. Frappe tozu ve buzla son dokunuşları yapılan enfes smoothie’ler şık sunumlarıyla her yaştan Özsüt misafirinin damakları kadar gözlerine de hitap ediyor.

    Anne eli lezzetinde: Limonata

    Akdeniz’in sıcak güneşinde büyüyen limonlar, Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hiçbir koruyucu katkı maddesi eklenmeden, en doğal haliyle hazırlanıyor. Ev yapımından ayırt edilemeyen limonata, Özsüt misafirlerini adeta çocukluk günlerine götürüyor.

    Her yudumda mutluluk: Soğuk kahve

    Dünyanın seçkin bölgelerinden gelen kahve çekirdekleriyle üretilen, Türk damak tadına uygun, yumuşak içimli kahveler, Özsüt’ün günlük çiftlik sütü ve gerçek çikolatasıyla eşsiz bir uyum yakalıyor. Aromalarında glikoz kullanılmayan latte, frappe ve mocha çeşitleri, kahve müdavimlerine her yudumda ayrı bir mutluluk veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.