DOLAR 32,4662
EURO 34,736
ALTIN 2435,776
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özsüt’ün enfes Karaorman Frambuaz’ına yılbaşına özel dokunuş

    Özsüt’ün enfes Karaorman Frambuaz’ına yılbaşına özel dokunuş
    19.12.2019
    A+
    A-

    Yılbaşına özel enfes çikolata rendesinin getirdiği yoğun tatla lezzet tutkunlarının başını döndüren Özsüt Karaorman Frambuaz, zarif yeni yıl süslemeleriyle hem damaklara hem de gözlere hitap ediyor. Özsüt, keyifli kutlamaların vazgeçilmezi Karaorman Frambuaz pastasını 103 TL yerine 92 TL’ye sunarak müdavimlerine bir yeni yıl sürprizi daha yapıyor.

    Özsüt, unutulmaz kutlamaların en sevilen lezzetlerinden enfes Karaorman Frambuaz pastasını, yılbaşına özel bir dokunuşla misafirlerinin beğenisine sunuyor.

    Karaorman Frambuaz’ın içeriğindeki kaliteli malzemelerin mükemmel uyumuyla lezzet tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan bu klasik lezzet, yeni yıla özel olarak, yoğunluğuyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan çikolata rendesi ve zarif yılbaşı süslemeleriyle zenginleşiyor. Karaorman Frambuaz’ın rende çikolata dokunuşuyla taçlanan bu eşsiz lezzeti, yeni yıla özel bir fiyatla Özsüt müdavimleriyle buluşuyor.

    Kutlama keyfine keyif katmak üzere 103 TL yerine 92 TL fiyatla sunulan Karaorman Frambuaz, eşsiz tadı ve özgün süslemeleriyle hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.