DOLAR 32,4491
EURO 34,7469
ALTIN 2436,328
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Parıltım Yemek 330 milyon ciro hedefliyor

    Parıltım Yemek 330 milyon ciro hedefliyor
    07.02.2018
    A+
    A-

    Yerinde ve taşıma yemek hizmetleriyle Türkiye’nin en önemli yemek tedarikçilerinden Parıltım Yemek, ‘Büyümeye devam’ dedi. 2017 yılını yüzde 20 büyüme ile kapatan Parıltım Yemek, bu yıl da yüzde 15 büyümeyi hedefliyor. Parıltım Yemek Genel Müdürü Bahadır Aydın, bu büyüme ile cirolarını 330 milyon liraya çıkarmayı amaçladıklarını belirterek, ayrıca 300 yeni istihdam yaratacaklarını söyledi

    Yerli sermaye ile kurulan Türkiye’nin en büyük toplu yemek şirketi Parıltım Yemek, büyüme atağına kalktı. 2017 yılında yüzde 20 büyüme sağladıklarını belirten Parıltım Yemek Genel Müdürü Bahadır Aydın, “2018 yılında da %15’lik bir büyüme ile 330 milyon lira ciroya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. Şu an 2 bin 500 çalışanları olduğunu söyleyen Aydın, “Bizim için istihdam yaratmak her şeyden çok daha önemli. Bu yıl 250-300 kişilik yeni istihdam daha yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

    ‘Türkiye’nin her yerine ulaşacağız’

    Şu an 27 ilde faaliyet gösterdiklerini anlatan Bahadır Aydın, “Bir diğer büyüme hedefimiz de tüm Türkiye’ye yayılmak. Güçlü altyapımızla Türkiye’nin her yerinde hizmet vermeye hazırız” dedi.

    ‘Fiyat rekabeti sektörü vuruyor’

    Gıda maddelerindeki fiyat artışının enflasyonun üzerinde olduğunu vurgulayan Aydın, “Sektördeki rekabet ne yazık ki fiyat üzerinde gerçekleşiyor. Kalite ve hizmet ikinci planda kalıyor. Bu da sektörün gelişmesinin önünde büyük engel oluşturuyor” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.