DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Park Dedeman Levent’in ikinci yılında anlamlı etkinlik

    Park Dedeman Levent’in ikinci yılında anlamlı etkinlik
    09.07.2017
    A+
    A-

    Park Dedeman Levent ikinci yıl kutlamasını Down Sendromu Derneği yararına düzenlenen bir müzayede ile taçlandırdı. Down sendromlu gençlerin renkli dans gösterisiyle açılışını yaptığı müzayede de kişisel eserlerin yanı sıra down sendromlu gençlerin çektiği fotoğraflar sanatseverler ile buluştu. Anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Park Dedeman Levent ve Dedeman İstanbul otellerinin Genel Müdürü Tunay Erdal, müzayedenin tüm geliri Down Sendromu Derneği’nin 2018 yılında açmayı planladığı 5-12 yaş Teknoloji ile Destek Eğitim Sınıfı’na aktarılacağını belirtti.

    Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan ve 2015 yılı itibarı ile hizmet vermeye başlayan Park Dedeman Levent, 2. Yaşını Dans +1 Grubu’nun Latin dans gösterisi ve Down Sendromu Derneği yararına düzenlenen bir müzayede ile kutladı. Park Dedeman Levent yönetim kadrosu ve çalışanlarının bir araya geldiği akşama, sanatçılar ve özel davetliler de katıldı.
    Akşamın açılış konuşmasında iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını dile getiren Park Dedeman Levent ve Dedeman İstanbul otellerinin Genel Müdürü Tunay Erdal; “Park Dedeman Levent otelimizin ikinci yılı kutlamasında çok önemli bir sorumluluk için bir araya geldik. Yeni yaşımızı Down sendromlu gençlerimizin içten gülümseyişleri arasında kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün birbirinden değerli eserlerin satışından elde edeceğimiz tüm geliri Down Sendromu Derneği’ne, çocuk ve gençlerimizin eğitimi için bağışlayacağız. Park Dedeman Levent olarak faaliyete geçtiğimiz 2015 yılından bu yana bir “şehir oteli” olarak sürdürülebilirlik vizyonumuz ile hem kültürel hem de topluma karşı sorumluluğumuzu yerine getirecek projelere imza atmak için çalışıyoruz” dedi.
    Down sendromlu gençlerin gözünden dünya
    Park Dedeman Levent ikinci yılını kutlarken, derneğin yararına çok kıymetli ressamların eserlerinin ve Down sendromlu gençlerin çektiği fotoğrafların yer aldığı 15 eserden oluşan bir müzayede düzenlendi.
    Down sendromlu gençler fotoğrafları ve Dans gösterisi ile sanatseverlere sanat dolu bir gece yaşattılar. Sanatın gençlerde sosyal ve duygusal becerileri geliştirdiğini söyleyen Down Sendromu Derneği Genel Başkanı Gün Bilgin; “ Bu müzayede ile hedefimiz, çocuklarımızın eğitimini teknoloji ile buluşturmak ve eğitim modelimizin tüm Türkiye’ye yaygınlaştırılmasını desteklemektir” dedi.
    Müzayede gönüllü olarak hem galerilerden hem de sanatçılardan büyük destek gördü. Aya Gallery ve Rc Gallery, Davit Ughrelidze, Erhan Hökelek, Haluk Evitan, Mehmet Ali Elekberov, Teymur Ağalıoğlu’nun eserleriyle müzayedeye katkı sağladı. Kişisel bağışlarıyla geceye destek olan Suna Özkalan, Şükran İstanbullu, Nermin Alpar, Hikmet Çetinkaya ve Nick Merdenyan da Park Dedeman Levent’in ikinci yılında eserleriyle yer aldı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.