DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Park Mavera’da teslimler başladı

    Park Mavera’da teslimler başladı
    09.09.2017
    A+
    A-

    22 saatte sahiplerini bulan projede erken teslim geleneği devam ediyor. Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

    Markalı konut projelerine imza atan Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de Emlak Konut Gelir Paylaşımı Modeli ile inşa ettikleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Makro İnşaat yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Park Mavera’daki yeni dairelerine kavuşmanın heyecanını sevdikleri ile paylaşırken, yapılan erken teslimle bayram coşkusunu katladılar.

    ÇAĞLAYAN; “ERKEN TESLİM GELENEĞİ DEVAM EDİYOR”

    Erken teslimatla mutlu olduklarını ifade eden Makro İnşaat Finans ve Satış Koordinatörü Emrah Çağlayan;Park Mavera’da teslim sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Teslimlerin bayramdan sonra olması bizim için ayrı bir mutluluk. Bir Makro – Akyapı standardı haline gelen erken teslim geleneğinii Park Mavera’da da sürdürdük. Projeyi taahüt süremize göre 2 ay erken teslim ediyoruz. Bildiğiniz gibi Park Mavera projemizdeki tüm dairelerimiz 22 saatte satıldı. Projemiz, Türkiye’nin ilk planlı meydanında, 380 bin metrekarelik dev şehir parkının ve kamu kurumlarının yanı başında yer alıyor. Eşsiz konumu ve 1. Sınıf malzeme kalitesi ile dairesini teslim alan site sakinlerimize konforlu bir yaşam sunduğumuz için mutluyuz.

     “STANDARTLARI  YÜKSELTİYORUZ”

    Park Mavera’daki kalite standartlarını geliştirerek Park Mavera 2 ve Park Mavera 3’e taşıdıklarını ifade eden Çağlayan, “Özellikle Başakşehir Bölgesi’nde Mavera, bilinirliği çok yüksek. Markamızı tanıyanlar için Mavera; kaliteli işçiliğin olduğu, birinci sınıf malzemelerin kullanıldığı, yenilikçi ve sahip olunmak istenen akılcıl bir konseptin tanımı. Bu algıyı korumak için her projemizde standartlarımızı yükseltiyoruz. Şu an satışı devam eden Park Mavera 2 ve 3’te bu standartların çok ötesine geçtik. Mutfaktan ve salondan geçilen yemek odası tasarımı ve merkezi vakum süpürge sistemi gibi yeniliklerimize Park Mavera 3’te buhar kazanlı ütü sistemini de ekledik. Sosyal tesislerimizi ihtiyaca göre tekrar dizayn ettik.” dedi.

    ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP                                                      Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Merkez’de 380 bin metrekarelik botanik şehir parkı,  Sağlık Kent ve kamu kurumlarına komşu konumda bulunan Park Mavera, 3. Çevreyolu ve TEM bağlantı yolları üzerinde yer alıyor. Aile konseptiyle bir yaşam merkezi olarak planlanan Park Mavera’da 8 blokta toplam 672 daire mevcut. 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip dairenin yer aldığı proje zengin sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor. Park Mavera’da; iki adet sosyal tesis, yaz kış kullanılabilen kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk hamamı, fin hamamı, sauna ve buhar odaları standart ve ücretsiz olarak site sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.