DOLAR 32,3307
EURO 35,1696
ALTIN 2240,6
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Park MOZAİK’te Yaz Etkinlikleri Barbekü Partisi ile Sürüyor

    Park MOZAİK’te Yaz Etkinlikleri Barbekü Partisi ile Sürüyor
    25.07.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK yazı yaşamaya devam ediyor.   Başkentin, TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan konut projesi Park MOZAİK’te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor.

    İlk yazlarının keyfini doyasıya yaşayan Park MOZAİK sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi. Yemyeşil peyzajın gölet ile içiçe geçtiği Park MOZAİK’in barbekü partisinde 7’den 77’ye herkes keyifli vakit geçirdi. Çocuklar kendileri için özel hazırlanan oyun alanında kum boyama yaparken pamuk şekerin de keyfini çıkardılar. Tadı damakta kalan ve enfes lezzetlerle donatılmış Park MOZAİK’in barbekü partisinde Park MOZAİK sakinleri ve proje ile ilgilenenler de biraraya gelme fırsatı yakaladı.

    Projelerinde insanı ve yaşam kalitesini önceliklerinin ilk sırasına koyan Park MOZAİK, başkentin yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent’te yükseliyor. Her beklentiye ve zevke uygun mimari, sosyal yaşam ve peyzaj çeşitliliğini bir mozaik gibi bir araya getiren Park MOZAİK’te teslimler geçtiğimiz Aralık ayında başladı. Türkiye’de inşaat sektörünün öncü ve güvenilir iki büyük firması TEPE ve MESA ortaklığının güçlü yapısı ve iki inşaat devinin deneyimi Park MOZAİK’i tercih edenlere kazandıran, sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veriyor.

    Park MOZAİK, 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde kurulu 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede sunduğu yaşam olanaklarıyla Başkentlilerin büyük ilgisini görüyor. Öyle ki; özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları, mozaik yolları, spor alanları, hobi odaları ve farklı zevklere hitap eden çeşitliliğiyle yaşamı mutluluğun rengine boyuyor.

    Fark yaratan meydanlar

    Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK, ailelere komşularıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri ortak yaşam alanları da sunuyor. 50 bin metrekareye yakın tematik alana sahip Park MOZAİK’te tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor. Park MOZAİK’e adım atanları girişte Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merdivenleri bulunuyor. Canlı Meydan’da; piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor.

    Projenin merkezine konumlandırılmış ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park MOZAİK sakinlerinin renkli ve huzurlu buluşma noktalarını oluşturuyor. Park MOZAİK; bünyesindeki nefis bir göletle birlikte Ankara’da huzurlu ev hayatının vazgeçilmezi oluyor.

    Park MOZAİK, elverişli konumu ile de şehrin tüm olanaklarından kolayca yararlanabilme imkanı sağlıyor. Bölgesinde yer alan özel okul, devlet okulu ve hastanelere birkaç dakika uzaklıkta yer alan Park MOZAİK’te, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşmak mümkün.

    Leed Gold adayı

    Park MOZAİK’in en dikkat çeken özelliklerinden birisi de; gelişmiş ülkelerdeki büyük projelerin sahip olduğu Leed Gold sertifikasına aday olması. Leed Gold sertifikası sahibi olmak için projenin en başından itibaren sertifika kriterlerine göre tasarlanması ve hayata geçirilmesi gerekiyor. Sertifika; konut projesinin çevreciliğini, tasarımdaki gelişimini, kalitesini ve güvenini tescil ediyor. TEPE ve MESA birlikteliğiyle kalite ve güveni bünyesinde toplayan Park MOZAİK projesinin Leed Gold adayı olması, projenin kalitesi ve güveni için bir anlamda çift tescil anlamı taşıyor. Park MOZAİK, Ankara’da bu sertifikayı alan ilk konut  projesi olacak.
     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.