DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Parkede ‘5G’ teknolojisi montajı yüzde 40 hızlandırıyor

    Parkede ‘5G’ teknolojisi  montajı yüzde 40 hızlandırıyor
    04.03.2020
    A+
    A-

    Yıldız Entegre tarafından 5G kilit sistemi ile geliştirilen laminat parke serisi, sahip olduğu özel teknolojiyle döşeme hızını yüzde 40 artırırken, ustalar ile ev sahipleri için de zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

    Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte yenilenmeye ve çeşitlenmeye başlayan parkeler ev dizaynında da popülerliğini koruyor. Son yıllarda ev dekorasyonlarında ağaç bazlı malzeme kullanımı yeniden yükselişe geçerken, bu alanda hayata geçirilen teknolojik ürünler bir yandan ev sahiplerine maliyet avantajı sağlarken bir yandan da kullanım kolaylıkları nedeniyle büyük ilgi görüyor. Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Yıldız Entegre tarafından geliştirilen Varioclic Exclusive 5G parke serisi de bünyesinde barındırdığı teknoloji sayesinde bir yandan döşeme hızını artırırken bir yandan da hem ustalar hem de ev sahipleri için zaman ve maliyet avantajını beraberinde getiriyor. Dört tarafı mikro derzli olan seri, 5G kilit sistemi ve 8 mm kalınlığı ile montaj işlemlerinde kolaylık sağlıyor. Masif ahşap dokusu ve 10 farklı renk seçeneğine sahip seri, sahip olduğu 5G kilit sistemiyle de döşeme hızını yüzde 40’a varan oranlarda artırıyor.

    MALİYET AVANTAJI SAĞLIYOR

    Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, dünyadaki mimari ve teknolojik tüm trendleri yakından takip ettiklerini ifade ederken; “Tasarımını ve üretimini geliştirdiğimiz her üründe de bu trendleri belli noktalarda uygulamaya; teknolojinin ev dekorasyonuna olan faydalarını ürünlerimize entegre etmeye önem veriyoruz. Varioclic Exclusive 5G parke serimizde kullandığımız özel kilit teknolojisi de hem ustalar hem de ev sahipleri için büyük kolaylık sağlıyor. Yaptığımız çalışmalara göre bu 5G kilit sistemi ile bir günde ortalama 200 metrekare parke döşenebiliyor. Bu da diğer parke türlerine göre yüzde 40’a yakın daha hızlı döşenme hızı anlamına geliyor. Bu da ustalar için zaman tasarrufu; buna paralel olarak da ev sahipleri için maliyet avantajı yaratıyor” dedi.

    BİR YATIRAN DÖRT KAZANABİLİYOR

    Ev dekorasyonlarında ağaç bazlı malzeme kullanımının gün geçtikçe arttığının altını çizen Ercan Şahin şöyle devam etti: “Laminat parke kullanımı yaşam alanlarına şıklık kattığı kadar, yaşam alanlarının değerini de ciddi oranda artırıyor. İş ortaklarımızdan aldığımız geri bildirimler de özellikle orta ve üst segment laminat parke gruplarında, bir birimlik yatırımın evin değerinde 3-4 birimlik katma değer yaratabildiğini gösteriyor. Bu da günümüz gayrimenkul sektöründe, özellikle ev sahipleri için de laminat parkenin önemini gözler önüne seriyor.”

    Yıldız Entegre Hakkında

    Yıldız Entegre, 1890 yılında Trabzon’da kereste ticareti ile başlayan iş hayatında kazandığı deneyimleri, 1982 yılında kurumsallaşma hamlesiyle ileriye taşıyarak orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olmayı başardı.

    Girişimci ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Yıldız Entegre, Türkiye’nin en büyük 50 sanayi şirketinden birisidir. Dünyada orman ürünleri sektöründe yer alan ilk 10 şirket arasındadır. 1.725.000 m²’den fazla alanda kurulu bulunan, farklı coğrafyalardaki 7 üretim tesisi, 3 liman terminali ve 3 deposu ile çalışmalarını ‘Doğaya ve insana saygı’ ilkesiyle gerçekleştiren Yıldız Entegre, tüm üretim tesislerinde toplam 12.000 m3/gün levha üretim kapasitesine sahip.

    Yıldız Entegre Türkiye, Romanya ve Slovenya’da bulunan üretim tesislerinde; MDF, MDFlam, sunta, suntalam, laminat parke, boyalı levha (mdf, sunta), kapak panel, lak panel, mdf kapı, kapı paneli, emprenyelikağıt ile tutkal üretimi gerçekleştiriyor. ABD’de ise liman terminallerine sahip olan Yıldız Entegre,üretim için gerekli olan hammadde kaynaklarının tedarik edilmesi, depolanması ve lojistik hizmetlerin sağlanmasına çalışıyor.

    Şirketin amiral gemisi Kartepe tesisi, dünyanın tek çatı altında kurulmuş en büyük entegre MDF üretim tesisi olma özelliğini bugün hâlâ gururla taşımaktadır. Global bir marka olma yolunda ilk adımlarını ABD yatırımı ile hayata geçiren Yıldız Entegre; Romanya ve Slovenya’daki üretim tesisleriyle Avrupa, Kuzey Afrika, Rusya ve Türki Cumhuriyetlerdeki varlığını güçlendiriyor.

    Yıldız Entegre, farklı ihtiyaçlara yanıt veren geniş ürün yelpazesiyle doğanın estetiğini, yaşadığımız tüm alanlara taşıyarak. “Bugün ürettiklerimiz, yarınlarımızı tüketmesin” anlayışıyla hem günümüz hem de gelecek kuşaklar için sorumluluk bilinciyle çalışıp, kendi kaynaklarıyla gerçekleştirdiği binlerce ağaç dikiminin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte birçok çevreci, toplumsal ve kültürel etkinliğe de imza atıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.