DOLAR 32,5565
EURO 34,9532
ALTIN 2445,585
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşabahçe’nin üçlü ölçü bardağı seti ile yemek yapmak artık daha pratik ve kolay

    13.07.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin sevilen markası Paşabahçe, ünlü şef Arda Türkmen’in tariflerinde sıklıkla kullandığı Paşabahçe’nin klasik Alanya serisi su bardağını set haline getirdi. Arda Türkmen ile birlikte tasarlanan Paşabahçe 3’lü Ölçü Bardağı Seti sayesinde mutfakta harikalar yaratmak artık çok kolay.

    12.07.2019 – Mutfakların en büyük yardımcısı Paşabahçe, ekranların sevilen yüzü Arda Türkmen’in tariflerinde kullandığı Paşabahçe’nin klasik Alanya Serisi su bardağını set haline getirdi.

    Sette bulunan bardakların üzerlerindeki gramajlar 12 farklı malzeme için ölçü bilgileri içeriyor. Bu bardaklar ile mutfakta kıvamı tutturulması zor olan pilav, helva ve hamur işlerini de yapmak pratikleşiyor.

    Arda Türkmen ile birlikte tasarlanan Paşabahçe 3’lü Ölçü Bardağı Seti’ne ulusal zincir marketlerden ulaşmak mümkün.

    PAŞABAHÇE’NİN 3’LÜ ÖLÇÜ BARDAĞI SETİ ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.