DOLAR 32,5431
EURO 34,8595
ALTIN 2422,394
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pastel Daylong Serisine Watsons’a özel iki yeni renk

    Pastel Daylong Serisine Watsons’a özel iki yeni renk
    10.08.2018
    A+
    A-

    Mat dudakların vazgeçilmezi Pastel Daylong serisine iki yeni renk eklendi. Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan Watsons mağazasında satışa sunulacak Daylong, 101 nude kahverengi ve 102 bordo kahve tonları ile bu yaz dudakları fethetmeye geliyor.

    Türkiye’nin köklü kozmetik markalarından olan Pastel’den mat ruj hayranlarının vazgeçilmezi olan Daylong Lipcolor ruj ailesine Watsons’a özel yepyeni iki renk dahil oldu. Türkiye’de %100 mat ruj deneyiminin öncülerinden Pastel’in nude kahve tonundaki 101 ve bordo kahve tonundaki 102 numaralı Daylong rujları yalnızca Watsons mağazalarında sevenleriyle buluşuyor.

    Gün boyu dudaklarda tazeliğini koruyan, hafif yapısı ile ağırlık hissi yaratmayan Daylong rujlar aynı zamanda özel formülü ile dudakta kuruluk yapmıyor. Nude’un vazgeçilmez havasını ve bordonun ihtişamını yeni renk seçenekleriyle beğeniye sunan Pastel Daylong rujlar bu yaz, makyaj modasının yıldızı olmaya iddialı…

    Pastel’in Daylong serisine yine en çok yakışan ürünlerden bir diğeri de Stardust Highlighter olarak öne çıkıyor. Pastel, dudaklardaki ultra mat görünüm iddiasını yanaklarda çarpıcı bir aydınlık bırakan toz aydınlatıcısı ile bir üst seviyeye taşıyor. Stardust Highlighter, özel formülü sayesinde elmacık kemiklerine, kaş çizgisinin altına ve üzerine, dudağın üst bölgesine ve göz pınarlarına fırça ya da parmak uçlarıyla kolayca uygulanabiliyor. Makyajım parıltısız olmaz diyenleri de düşünen Pastel, mat rujlar üzerine uygulanabilen Lip Topper ile dudaklara doğal bır ışıltı veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.