DOLAR 32,5568
EURO 34,8483
ALTIN 2431,545
BIST 9714,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pazar Pizzası fırsatıyla anneler tatil yapıyor

    Pazar Pizzası fırsatıyla anneler tatil yapıyor
    30.10.2018
    A+
    A-


    Pazar Pizzası ile pazar günlerini Domino’s Günü’ne çeviren Domino’s Pizza, hafta boyunca bir türlü dinlenemeyen anneler için hoş bir tatil fırsatı yaratıyor. İki orta boy pizzayı içeren ve ilave sürprizlerle sunulan Pazar Pizzası fırsatıyla anneler, pazar günlerini yorulmadan geçirebilecekler.

    Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, Pazar Pizzası fırsatıyla annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Hafta boyunca koşturmaktan bir türlü dinlenme fırsatı yakalayamayan anneler, Pazar Pizzası ile pazar günleri ne yemek ikram edeceklerini düşünmekten kurtulup, aile fertlerine doyurucu öğünler sunabiliyorlar.

    Domino’s Pizza’nın ev işleriyle koştururken pratik bir çözüm arayan ya da ana öğünlerde pizzadan vazgeçmeyen annelere özel geliştirdiği Pazar Pizzası kampanyasında, Domino’s Pizza fırınından çıkan enfes lezzetli iki orta boy pizza, 16+16 TL olarak sunuluyor. Ye-Kazan kapsamında Dominos Pizza uygulamalarından veya internetten 5 kez sipariş verildiğinde, 6’ncı siparişe 1 adet orta boy pizzanın da hediye edildiği Pazar Pizzası ile tüm ev halkı, Domino’s’un tadına doyulmaz pizzalarıyla hafta sonu keyfi yapıyor. Anneler ise pazar günlerini yorulmadan, gerçek manada tatil yaparak geçirebiliyorlar.

    Domino’s Pizza, Pazar Pizzası ile yalnızca annelerin hayatını kolaylaştırmakla kalmıyor, pazar günlerini adeta Domino’s Günü’ne dönüştürüyor. Pazar Pizzası fırsatlarından yararlanmak için www. dominos. com. tr adresinden veya mobil uygulamadan tek tıkla size en yakın şubeye ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.