DOLAR 32,5548
EURO 34,825
ALTIN 2431,586
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pazarlama Gurusu Paul Garrison ve Ekibi 4 Temmuz’da Türkiye’de

    Pazarlama Gurusu Paul Garrison ve Ekibi 4 Temmuz’da Türkiye’de

    The Brand Age’in düzenlediği Upgrade Marketing Workshop’un ana konuğu, dünyaca ünlü pazarlama gurusu Paul Garrison, ekibinden önemli stratejistler Matteo Rinaldi ve Kristian Majer, Türkiye’nin sayılı reklamcılarından Ender Merter ve Türkiye’yi araştırma ile tanıştıran Doç. Dr. Emre Erdoğan 4 Temmuz’da pazarlamayla ilgili bildiklerinize yeni bir yaklaşım getirecekler…

    Pazarlama gurusu, Why Human Centric Marketing ve Exponential Marketing gibi birçok pazarlama kitabının yazarı, eğitmen, dünyanın en değerli markalarına danışmanlık yapan ve Boston merkezli Garrison Group Kurucu Başkanı Paul Garrison Upgrade Marketing Workshop için The Brand Age’in konuğu olarak 4 Temmuz 2017 tarihinde Türkiye’ye geliyor.

    W Hotel’de gerçekleştirilecek ve tüm gün sürecek workshop’a Paul Garrison ile birlikte ekibinden Türkiye, İtalya, Kuzey Afrika, Amerika ve Uzakdoğu pazarlarında marka ve pazarlama danışmanlığı yapan ve dünyanın çeşitli üniversitelerinde dersler veren, Garrison Group Pazarlama Strateji Geliştirme Uzmanları Matteo Rinaldi ve Kristian Majer da katılacak. Ayrıca Türkiye’nin sayılı reklamcılarından, TAAN Worldwide İlancılık Reklam Ajansı Eş Başkanı Ender Merter ve 90’lı yıllarda Türkiye’yi araştırma ile tanıştıran, Pazarlama Araştırmaları Uzmanı Infakto RW Kurucu Ortağı Doç. Dr. Emre Erdoğan özel sunumları yine bu etkinlikte bir araya gelecek.

    Gündem Bildiklerinize Farklı Bir Yaklaşım Getirecek
    Upgrade Marketing Workshop’ın gündem başlıkları, pazarlama konusunda bildiklerinize yeni bir yaklaşım getirme konusunda iddialı. Başlıklar şöyle sıralanıyor:
    İnsan Odaklı Pazarlama
    Başarılı Pazarlama Stratejileriyle Türkiye’de Güçlü Marka Yaratmak
    Pazarlama Stratejilerinde Reklam Etkisi
    Pazarlama Araştırmalarında Doğru İçgörü Yakalamak

    Neden Upgrade Marketing Workshop?
    Upgrade Marketing Workshop; dünyadan ve Türkiye’den örneklerle pazarlamada yeni trendlerini, pazarlamanın değişen boyutunu, interaktif ve örnek vaka analizli çalışmalarla inceleyecek ve pazarlamaya yeni bir yaklaşım getirecek. Pazarlama, marka yönetimi, iletişim ve iş dünyasındaki yöneticileri pazarlamanın yeni dünyasına davet edecek olan etkinlik, birbirinin tekrarı, sıkıcı, monolog, kalabalık konferanslar yerine örnek vaka analizlerinin yapılacağı ve fikirlerin tartışılacağı yapısıyla fark yaratacak.

    PROGRAM
    4 Temmuz 2017, Salı / W Hotel İstanbul
    09.00-09.30 Karşılama ve Kahvaltı
    09.30-10.30 Paul Garrison “Human Centric Marketing/Workshop”
    10.30-10.45 Kahve arası
    10.45-12.00 Matteo Rinaldi and Kristian Majer “Başarılı Marketing Stratejileriyle Türkiye’de Güçlü Marka Yaratmak /Workshop”
    12.00-13.00 Öğle Yemeği
    13.00-14.00 Ender Merter “Pazarlama Stratejilerinde Reklam Etkisi /Workshop”
    14.00-14.15 Kahve arası
    14.15-15.15 Doç. Dr. Emre Erdoğan “Pazarlama Araştırmalarında Doğru İçgörü Yakalamak/Workshop”
    15.15-16:30 Kahve arası
    16:30-17:30 Kapanış/Sonuç Değerlendirme

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.