DOLAR 32,5765
EURO 34,8168
ALTIN 2419,125
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli ihracat payını yüzde 50 artırdı

    Peli ihracat payını yüzde 50 artırdı
    26.10.2019
    A+
    A-

    Sektör öncülerinin, yeni tasarımların, dünya markalarının buluştuğu İntermob Fuarı 12-16 Ekim 2019 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. Ev dekorasyon markası olan PELİ, parke, laminant parke, kapı, duvar kağıdı, dolap ve mutfak dolaplarına yönelik tüm yenilikleriyle fuarda tam not aldı.

    Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri sektörünün en son tasarımlarının, trendlerinin yanı sıra mobilya yan sanayi firmalarının ürün ve hizmetlerinin sergilendiği İNTERMOB’a katılan Turanlar Grup markası PELİ, fuarda yeniliklerini tanıttı. 12-16 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuar yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturuyor.

    Fuarda yapı ve mobilya sektörüne, ev dekorasyonuna yönelik ürün gruplarıyla yer alan Turanlar Grup, en yeni teknoloji ile ürettiği ürünleri sektör profesyonelleri ve nihai tüketicilerle buluşturdu.

    PELİ’DEN İHRACAT ATAĞI

    4 gün süren fuarla ilgili konuşan Turanlar Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Vezirköprü Orman Ürünleri Genel Müdürü Murat Turan kurumla ilgili ‘’PELİ bir ev dekorasyon markasıdır. Bu markadaki ana ürünler parke, laminant parke, kapı, duvar kağıdı, dolap, mutfak dolapları, vestiyerlerdir. Tüm bu ürün yelpazesiyle birlikte PELİ’nin bütünsel bakış açısı özellikle mimarlar tarafından tercih edilen bir konsept. PELİ bu anlayışla sektörde olmayanı sunuyor. Ürün ve hizmetlerimizin sektöre farklı bir tarz getirdiğine inanıyoruz. Ev dekorasyon markası olarak ihtiyaca en üst seviyede hizmet vermeyi amaçlayarak ürün geliştiren bir markayız’’ dedi.

    Türkiye’de üretilen toplam parkenin %20’sini üreten PELİ, ihracat oranını da %30 a çıkardığını açıkladı. 2018 yılında %20 ihracat payı olan PELİ, bu yıl ihracata yönelik yaptığı atılımlarla bu oranı %30’a çıkardı. İntermob Fuarı’nda ihracat yönünden de oldukça verimli anlaşmalara imza atan PELİ, önümüzdeki dönem ihracat payını daha da yukarıya çekmeyi hedefliyor.

    PELİ, FUARDA YABANCI YATIRIMCILARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

    PELİ yeni tasarımlarını lanse ettiği fuarda, 7’nci holde 721/A no’lu stantta 260 m2’lik alanda yerini aldı.

    Turanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Turan, Meltem Turan’ın yanı sıra tüm yönetim kadrosunun yer aldığı fuarı, Vezirköprü Orman Ürünleri çalışanları ve grubun tüm bayileri de ziyaret etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.