DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke Nere Floor serisi ile dayanıklı parkeler

    Peli Parke Nere Floor serisi ile dayanıklı parkeler
    08.09.2017
    A+
    A-

    ISLAK ZEMİNLERİN YENİ ADRESİ PELİ NERO FLOOR KOLEKSİYONU

    Parke Sektörü’nde birçok yeniliğe imza atan Peli Parke’nin, 2015 yılında üretmeye başladığı Peli Nero Floor koleksiyonu geleneksel parke algısının dışında. Koleksiyon suya karşı %100 dayanıklı olma özelliği ile birçok alanda kullanılabilirken estetiği de içinde barındırıyor.

    Türkiye’de birçok yeniliğin öncüsü ve sektörün önemli oyuncularından Peli Parke’nin tasarlayıp ürettiği Peli Nero Floor Koleksiyonu suya karşı %100 dayanıklı olma özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyon, gerek parkelerin kullanım alanlarını genişletmesi, gerek sağladığı diğer kolaylıklarla kullanıcıların bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor.

    Doğal ahşap görünümü, kilit sistemi, kalınlığı ve kolaylıkla döşenebilme özellikleri ile diğer ürünlerden ayrılan koleksiyon, kilit sistemi sayesinde herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç duyulmadan kolaylıkla zemine döşenebiliyor. Peli Nero Floor, istenildiği zaman rahatlıkla sökülerek tekrardan monte edilebildiği gibi başka bir yere de rahatlıkla taşınabiliyor.

    Suya karşı dayanıklı parke

    Banyodan, mutfağa, yaşam alanlarında tercih edebileceğiniz Nero Floor Koleksiyonu; tüm ıslak mekânlarda kulanım kolaylığı sağlıyor ve herhangi bir deformasyona uğramıyor.

    Koleksiyon ıslak zemin için dayanıklı olmasının yanı sıra zeminlerin her zaman şık ve temiz görünmesine de imkan tanıyor. Ses izolasyonu işlevselliğine sahip olan bu seri kafe, otel gibi alanlarda da gürültüsüz bir ortam yaratılmasına yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.