DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke’nin yeni kapı markası Peli DK tam not aldı

    Peli Parke’nin yeni kapı markası Peli DK tam not aldı
    01.06.2017
    A+
    A-

    1978’den bu yana düzenlenen ve sektör profesyonellerini buluşturan Yapı Fuarı’na katılan Peli Parke Loft Koleksiyonu ve yeni üretmeye başladığı Peli Dekoratif Kapıları Peli DK’yı fuarda nihai tüketicinin beğenisine sundu.

    23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu’nda yer alan Peli Parke en yeni ürün ve hizmetlerini sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

    Fuarın ilk günü Peli standını ziyaret eden ‘’Vahe Kılıçaslan’la Evdeki Mutluluk’’ programının sunucusu Vahe Kılıçaslan Peli Parke’nin yeni ürettiği kapıları inceledi ve programına sponsor olan Peli Parke’nin en yeni ürünleri önünde fotoğraf çektirdi. Yönetim Kurulu’nun tamamının bulunduğu fuarda Peli Parke’nin yeni ürün gamı büyük ilgi gördü.

    Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri zirvesi olarak adlandırılan fuara katılmalarının prestij açısından önemli olduğunu söyleyen Peli Parke Pazarlama Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, Bu seneki fuar hem yeni mimari konseptimiz, yeni standımız ve stand tasarımımızla bizim açımızdan çok farklıydı dedi. Peli Parke adına fuarın verimli olduğunu düşündüklerini ifade eden Karahasanoğlu, genel olarak ziyaretçilerin beğenisini topladık. Sunumumuzun başarılı olduğunu söylüyorlar diye konuştu. Bu yıl ki fuarda özellikle iki yeni ürün grubunu ön plana çıkardıklarını ifade eden Karahasanoğlu ‘’Biri yeni üretimine başlayacağımız Peli DK kapılarımız ve diğeri parkede Loft Koleksiyonumuz. Kapı üretmedeki öncelikli amacımız parke ve kapı yüzeyini bütünleştirmek. Mekanlarda kullanılan süpürgelikleri de kapıların pervazları ile aynı model yapmak. Yeni kapılarımızın tasarımları Adnan Serbest’e ait. Adnan Bey bizim için çok özel bir seri oluşturdu. Bu tasarımlarımızda iki farklı malzemede yoğunlaştık. Biri Melamin yüzeyli kapılar. Diğeri lake kapılar. Bu kapıların en büyük özelliği çizilmeye karşı dayanıklı olması, kolay temizlenebilmesi ve yüzeyinin canlı ve parlak kalması. Kasa, pervaz ve kapı yüzeyinin aynı dokuda olmasına dikkat ettik. Kapı yuvasında kullandığımız fitil kapının sessiz olmasını sağlıyor. Kilitte farklı bir sistem kullandık. Kale’nin yeni ürettiği (sessiz kilit) bu sayede kapı açılıp kapandığında ses çıkmıyor. Diğer kapılarımızda şu anda çok popüler olan lake kapılar. Bu tarzda sektöre çeşitli alternatifler sunduk’’ diye konuştu.

    Parke de de en yeni ürünlerinin Loft Koleksiyonu olduğunu sözlerine ekleyen Karahasanoğlu ‘’Bu koleksiyonda kendi içinde 8 ayrı ton ve renkten oluşuyor. Özelliği ise Meşe ve Kestane dokusunu aynı şekilde yüzeye yansıttık. Böylece Loft Koleksiyonu Lamine ile yarışır özellikte bir ürün oldu. Koleksiyon fiyat avantajı ve uzun ömürlü olması açısından da kullanıcıya avantaj sağlıyor. Ben Loft’un Avrupa standartlarında bir ürün olduğuna inanıyorum’’ diye belirtti. Bu ürünlerin dışında diğer koleksiyonlarının da tanıttıkları bir fuar olduğunu söyleyen Karahasanoğlu ‘’Bir de Pelit Aslan Grubu’na ait 2 ürüne yer verdik. Biri Peli dijital duvar kağıtları diğeri de Peli dijital masa tablaları. Her iki yeni ürünün tanıtımını yaparak bayilerimize daha geniş bir yelpazede çalışma fikrini aşıladık’’ diyerek sözlerini bitirdi.

    1.000’in üzerinde katılımcı firma, 80 binin üzerinde ziyaretçinin katıldığı fuar yapı sektörüne dair birçok panele ve etkinliğe de ev sahipliği yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.