DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli’nin 2019 yılı gözde parke tasarımları: Colosseum Plus ve Elegance Large

    Peli’nin 2019 yılı gözde parke tasarımları: Colosseum Plus ve Elegance Large
    09.08.2019
    A+
    A-

    Ürünlerini geliştirirken dünyadaki renk, desen, ebat trendlerini yakından takip eden Peli, en son teknolojiyi kullanarak günümüzün yaşam koşullarına uygun zeminler oluşturmaya devam ediyor. 2019 koleksiyonlarından Colosseum Plus ve Elegance Large koleksiyonları da bu yılın trendlerinin iddialı örneklerinden.

    En son teknolojiyi kullanarak üretim yapan Peli, yenilikçi ve dinamik vizyonuyla her zevke hitap eden zengin ürün alternatifine sahip. Her zaman yeniliğin öncülerinden olan Peli’nin bu anlayışla 2019 yılında geliştirdiği ürünler de zeminlere damgasını vuruyor.

    Akdeniz’in sıcağını hissettiren Colosseum Koleksiyonu, doğal taş görünümü ile yılın trendlerinden olan Elegance Large Beton Serisi, klasik parke görünümünü en yeni teknolojiyle birlikte sunan Elegance Large Macar Serisi bunlardan yalnızca birkaçı.

    Colosseum Plus parke ile zeminler yeniden anlam kazanıyor

    Cenova, Milano, Napoli ve Palermo isimleriyle 4 farklı stilde tasarlanmış olan koleksiyon doğadan taşıdığı izlerle yaşam alanlarında sıcak, samimi ortamlar yaratmanıza yardımcı oluyor. Yüzeyindeki görünüme dokunduğunuzda hissetmenize olanak sunan koleksiyon dört mevsimi, lüksün özgünlüğünü ve gençliğin dinamizmini yaşam alanlarına taşıyor.

    Doğal taşın parke hali Elegance Large Beton Serisi ile mekanlarda

    Peli’nin 2019 yılı en özel koleksiyonlarından Elegance Large Beton Serisi doğal taş görünümü ile laminat parkede farkını ortaya koyuyor. Benzersiz görünümü ile beklentilere en üst seviyede cevap veren koleksiyon çarpıcı zeminler oluşturmanıza imkan sunuyor.

    Peli Elegance Larce Koleksiyonu Macar Serisi ile klasik zeminler

    Doğanın ve doğallığın vurgulandığı Peli Elegance Large Macar Serisi, doğal ahşabın sıcaklığı ile modern teknolojiyi bir arada sunuyor. Özellikle sonbahar ve kış konseptinde mekana sıcaklık katan seri sadeliğiyle de dikkat çeken tasarımlardan. Serinin koyu, doğal ve açık Macar olmak üzere üç farklı tonu bulunuyor. Yaşam alanlarına ahşap görünümü vaad eden Peli, aynı zamanda laminat parkenin kullanım avantajlarını da beraberinde sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.