DOLAR 32,5867
EURO 34,7877
ALTIN 2412,109
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pendik’in Manzaralı projesinde 24 Kasım için 24 bin TL indirim

    Pendik’in Manzaralı projesinde 24 Kasım için 24 bin TL indirim
    23.11.2017
    A+
    A-

    Özbostan İnşaat, tüm daireleri deniz gören Manzara 7/24 projesinde, öğretmenleri de unutmadı. Firmanın başlattığı “Öğretmenler Günü” kampanyasıyla eğitim çalışanları, Pendik’te yapımı süren Manzara 7/24’ün satıştaki son dairelerine, 24 Kasım’a özel 24 bin lira indirim fırsatı ile sahip olabiliyor. 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile öğretmenlere, bütçelerine göre alternatifli ödeme planı ve avantajlı vade seçenekleri de sunuluyor.

     Özbostan İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçirilen Manzara 7/24, karayolu, metro, hava limanı ve deniz ulaşımın hemen yanı başındaki özel konumu dışında sahip olduğu adalar, deniz ve koru manzarası ile ayrıcalıklı bir yaşama açılıyor. Dairelerinin büyük bölümü satılan projede, Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanya gerçekleştiriliyor. 24-30 Kasım tarihlerinde Manzara 7/24 satış ofisine gelen eğitim çalışanları, beğendikleri konuta, bu özel günün anısına 24 bin lira indirimle sahip olabiliyor.

     

    Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında yer alan Manzara 7/24, yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna 500 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 2,5 kilometre mesafede konumlanıyor. Üç ayrı blokta toplam 120 konuttan oluşan projede, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 tipte daireler ile 5+2 çatı dubleksleri ve her biri villa konforunda 4+2 bahçe dubleksler yer alıyor. Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan, içerisinde yüzme havuzu ile birlikte spor salonu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi sosyal donatıların standart olarak sunulduğu Manzara 7/24’te yaşam, gelecek yıl sonunda başlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.