DOLAR 32,5801
EURO 35,0341
ALTIN 2460,91
BIST 9834,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pepee TV kısa zamanda rekor sayıda izlendi

    Pepee TV kısa zamanda rekor sayıda izlendi
    14.06.2019
    A+
    A-

    İki ay önce dijital olarak yayın hayatına başlayan Pepee TV izlenme rekorları kırıyor. Arçelik tarafından Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek tasarlanan özel kumanda ile güvenli bir şekilde izlenen Pepee TV, çok kısa zamanda izleyicilerin gözde kanalı oldu. Hem çocuklar hem de ebeveynlerin yoğun ilgi gösterdiği Pepee TV, Arçelik ve Beko smart TV’lerde son 3 haftada 16.000 kişi tarafından 243.000 kez izlendi.

     

    Milli bir çizgi film kahramanına dönüşen Pepee karakteri, Türkiye’nin ilk dijital çocuk televizyonu Pepee TV ile eğitici ve öğretici yayınlarını sunmaya devam ediyor.  Ülkemizin ilk dijital çocuk televizyonu olan Pepee TV, yüzde 100 güvenli, zaman ayarlı, eğlendirirken eğiten ve tercihe göre reklamsız olarak çocukların karşısına çıkıyor. KidSafe sertifikasına da sahip olan Pepee TV’de 30 farklı çizgi film, 30 bin dakikadan fazla içerik ve 1000’den fazla çizgi film bölümü yer alıyor.

     

    Düşyeri ile Arçelik ve Beko işbirliği sayesinde Pepee TV kumandası ile çocuklar sadece dijital dünyada değil evlerinde de güvenle çizgi film izleyebiliyorlar.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.