DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Perakende sektörünün personel takip ve yönetimi kolaylaşıyor

    Perakende sektörünün personel takip ve yönetimi kolaylaşıyor
    04.10.2019
    A+
    A-

    İnsan kaynakları ve bordrolama alanına yönelik çözümler sunan Zeta, ihtiyaçtan yola çıkarak geliştirdiği ZEOPS platformu ile perakende sektörünün iş süreçlerini kolaylaştırıyor. Özellikle saha ekibinde çalışan personellerin takip edilmesi ve raporlanması konusunda ziyaret raporları, aktif çalışma durumu ve iş planı gibi konulardaki yönetici iş yükünü en aza indirirken, personelin de aktif durumunu takip etmesini sağlıyor.

    2004 yılından bu yana insan kaynakları ve bordrolama alanında hizmet veren danışmanlık şirketi Zeta, kurumlarda farklı senaryolara uyum sağlayan ZEOPS platformu ile hem çalışanlara hem de yöneticilere verimli çalışma ve takip hizmeti sunuyor. Yüzde 100 yerli sermaye ile geliştirilen platform; bordro, bütçe raporu, mesai planlama, mesai raporlama, personel talepleri, ziyaret raporları gibi süreçlerin kontrol panelinden online olarak yönetilmesini sağlıyor.

    Bununla birlikte saha çalışmalarında atıl süreleri ortadan kaldırarak çalışanların performansının artması platformun en önemli hedefleri arasında yer alıyor. Daha iyi iş sonuçları elde edilmesi için insan kaynakları yönetim sürecinin etkili bir şekilde kullanılmasını sağlayan ZEOPS; zamanlama, iş gücü, performans, satış takip gibi ihtiyaçlara yönelik hızlı cevap veren kullanımı sayesinde kullanıcı dostu bir platform olarak öne çıkıyor.

    Kişiselleştirilmiş ekranda kullanım kolaylığı

    Formlar ve raporların tamamen kullanıcı tarafından dizayn edilebildiği platformda şirketler kendi ihtiyaçlarına yönelik ekran girişlerini ve raporları düzenleyebiliyorlar. Toplu personel yükleme ekranları sayesinde mevcut bilgiler de çok hızlı bir şekilde sisteme entegre edilebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.