DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pernigotti IL Gelato ile Madagaskar’dan Antep’e özgün bir lezzet serüveni

    Pernigotti IL Gelato ile Madagaskar’dan Antep’e özgün bir lezzet serüveni
    07.07.2017
    A+
    A-

    Pernigotti IL Gelato dondurma deneyimine çok farklı bir soluk getirecek yepyeni kap serisini çıkardı. Bu seriyi özel kılan ise, dondurmalara lezzet katan kakao ve meyvelerin, en yüksek kaliteyle yetiştikleri ülkelerden geliyor olması.

    Madagaskar’ın vanilyası, Santo Domingo’nun kakaosu, Antep’in fıstığı ve İtalya’nın meşhur Gianduia çikolatası Pernigotti IL Gelato lezzetiyle bütünleşiyor. Tamamen doğal ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan dondurmalar, farklı coğrafyalara özgü lezzetleri tatma imkanı sunuyor. Pernigotti IL Gelato İtalyanlar’ın dondurmadaki ustalığını günlük hayata taşıyarak, neşe ve keyif dolu bir yaz vadediyor.

    İtalya’nın en köklü dondurma markalarından Pernigotti IL Gelato, Türkiye’deki dondurma alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor. Son olarak dondurma severlerle buluşan kap serisi, doğal ve kaliteli dondurma deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor. Serideki dondurmalara lezzetini veren tatların tümü, asıl kökeni olan ülkelerden alınıyor. Nefis vanilya Madagaskar’dan, sütlü ve bitter çikolata çeşitlerine lezzetini veren kakao Santo Domingo’dan, fıstıklar Antep’ten özel olarak seçilip geliyor. İtalya’nın meşhur Gianduia çikolatası da Gianduiotto’ya tadını veriyor.

    Dünyanın dört bir yanında üretilen, o coğrafyaya özgü lezzetleri, en doğal halleriyle tatma imkanı sunan Pernigotti IL Gelato’da, en üst kalitedeki kakao ve meyveler tamamen kendi renk ve tatlarıyla dondurmalara ekleniyor. İtalyanların dondurma alanındaki ustalığıyla birleşerek günlük hayata lezzet ve keyif katıyor. Pernigotti IL Gelato’nun içine bu doğallığı bozacak yapay malzemeler veya trans yağ, glukoz ve fruktoz şurubu, gıda boyası gibi katkı maddeleri asla eklenmiyor.

    Pernigotti IL Gelato’nun yeni kap serisi, İtalyan neşesiyle dolu bir yaz geçirmek isteyenler için 500 ml ve 175 ml şeklinde iki farklı boyuyla raflarda yerini almaya başladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.