DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips Hue ile yepyeni bir eğlence deneyimine hazır olun

    Philips Hue ile yepyeni bir eğlence deneyimine hazır olun
    12.01.2018
    A+
    A-
    • Philips Aydınlatma, Hue Entertainment ile yoğun oyun, film ve müzik deneyimi sunma yolculuğundaki yeni adımlarını duyurdu.
    • Philips Hue uygulamasının kullanımı, mevcut özelliklerinin geliştirilmesi ve eklenen yeni özellikleri ile artık daha da kolay.
    • Yılın ilerleyen günlerinde tüketiciler Philips Hue aydınlatma ailelerine yeni dış mekân ürün yelpazesini de ekleyebilecekler.

    Aydınlatmada dünya lideri Philips Aydınlatma (Euronext: LIGHT), Philips Hue ekosisteminde yapılan bazı yeni yazılım özellikleri ve geliştirmelerinin duyurusunu yaptı. Yapılan güncellemeler ile tüketiciler artık günlük ev içi aydınlatmalarını zengin deneyimlere dönüştürebilecek ve salonlarından arka bahçelerine kadar evlerinin her yerinde ışığı yepyeni amaçlarla kullanabilecek.

    Philips Hue Entertainment: Yoğun eğlence deneyiminin en doğal hali

    Aralık 2017’de kablosuz ağ üzerinden ücretsiz olarak yapılan güncelleme ile Philips Hue V2 bridge ve renk değiştirebilir ampullere sahip olan Philips Hue kullanıcıları gerçek anlamda yoğun bir ev içi eğlence deneyimi yaşayabilecek. Pilot çalışmalar ile eğlence sektörünün lider şirketlerince sağlanan iç görü ve geribildirimler sonucu geliştirilen yeni yazılım sayesinde Philips Hue ampuller oyun, film ve müzik içeriği ile mükemmel bir şekilde senkronize oluyor. Oyun severlerin dünya çapındaki lider yaşam stili markası Razer canlıya geçecek ilk partner şirket olacak.

    Philips Aydınlatma, yeni Hue Eğlence özelliğine ek olarak 2018’in ikinci çeyreğinde ise her türlü Windows 10 ya da macOS High Sierra tabanlı bilgisayarda çalışacak olan bir uygulama olan Hue Sync’i piyasaya sürecek. Philips Hue Sync ile bilgisayarda oynanan tüm oyunlar, izlenen tüm filmler ve dinlenen tüm müzikler için anında ve yoğun bir ışık gösterisi komutu oluşturularak kullanıcıların içerikten daha fazla keyif alması sağlanacak.

    Philips Aydınlatma Ev Çözümleri İş Grubu Lideri Chris Worp CES Fuarı’nda şunları söyledi: “Philips Hue’nun amacı başlangıçtan bu yana günlük aydınlatma çözümlerini olağanüstü deneyimlere dönüştürmek oldu. Hue Entertainment’in yaygınlaştırılması, ilk içerik ortağımızın açıklanması ve Hue Sync uygulamasının lansmanı ile bu hedefi bir sonraki adıma taşımış oluyoruz. İlk adımımız eğlence sektörünün en geniş alanı olan oyun segmenti olup film ve müzik entegrasyonları ile devam edeceğiz. Işık ve eğlencenin bir araya getirilmesinin tam potansiyeline ulaşmak ve sonraki seviyeye geçmek için Philips Hue Eğlence API ve araçlarını yazılım geliştirici camiasına açtık. Yazılımcıların yaratıcılığının yeni uygulamalarımıza yansımasını ve Hue’nun bu etkileyici gücünün en iyi şekilde kullanılmasını dört gözle bekliyoruz.”

    Uygulamanın versiyon 3.0 güncellemesini indirerek Philips Hue’nun neler yapabileceğini keşfedin

    Philips Hue, 2018 ikinci çeyreğinin başlarında iOS ve Android için yeniden tasarlanan Hue uygulamasını kullanıcılarına sunacak. Philips Hue kullanıcılarının yorum, geribildirim ve fikirlerine dayanan yeni uygulamada, tüketicilerin evlerini daha akıllı ve kolay bir şekilde aydınlatmalarını sağlayan mevcut özellikler geliştirildi ve yeni özelliklere yer verildi. Yeni uygulama günlük kullanımda iyileşme sağlarken hem Hue aksesuarları hem de Philips Hue Entertainment partner şirket entegrasyonlarının kurulum ve entegrasyonunu sorunsuz hale getirecek. Ara yüz aynı zamanda kullanıcıların son kullandıkları sahneye anında erişip ampulleri basit bir biçimde gruplamalarını, renk ya da renk sıcaklıklarını seçmelerini sağlayacak.

    Hue ile evinizi tepeden tırnağa renklendirin

    2018 yazında Philips Aydınlatma, dış mekân ürünlerinin lansmanı ile Philips Hue deneyimini evlerin dışına taşıyacak. Bu yeni ürün yelpazesi, kullanıcıların aileleriyle rahat vakit geçirirken, arkadaşlarıyla eğlenirken, kısacası dışarıda geçirecekleri tüm zamanlarda ambiyansı kişiselleştirerek dış mekân aydınlatmasından daha fazlasını elde etmelerini sağlayacak. Ayrıca evlerine giderken veya dışardayken gönül rahatlığıyla dış mekân aydınlatmalarını yönetebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.