DOLAR 32,5932
EURO 34,8368
ALTIN 2497,571
BIST 9465,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips PowerPro City boyundan büyük işlerin uzmanı

    Philips PowerPro City boyundan büyük işlerin uzmanı
    21.08.2019
    A+
    A-

    Kompakt tasarımı ile dar alanlarda saklama kolaylığı sağlayan Philips’in torbasız elektrikli süpürgesi PowerPro City süpürme sırasında sağladığı manevra kabiliyeti ile konfor sınırlarını zorlarken, hızlı ve pratik yapısıyla aynı anda birçok işi başarmanın mutluluğunu yaşatıyor.

    Kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına yön veren Philips, yer kaplamayan, kolayca saklanabilen bir ürün ile karşımıza çıkıyor: Philips PowerPro City!

    Yalnızca 4,5 kg ağırlığa ve 42 cm uzunluğa sahip olan PowerPro City, temizlik sırasında en küçük alanlarda bile kolayca hareket edebiliyor, iş bittiğinde ise kolaylıkla saklanabiliyor.

     

    Zahmetsiz toz boşaltma işlemi için ideal bir toz haznesine sahip olan PowerPro City, fonksiyonel bir tasarıma sahip. PowerPro City’nin haznesindeki tozlar tek bir tarafta toplanırken, tek elle çöp kovasına kolayca boşaltılabiliyor. ActiveLock teknolojisine sahip olan PowerPro City, teleskopik boruya farklı aksesuarları kolaylıkla takmaya ve temizlik sırasında vakit kaybetmeden hızlıca değişime imkân tanıyor.

    Patentli teknolojileri ile her zaman inovatif ürünler tasarlayan Philips, TriActive başlığı ve PowerCyclone 5 teknolojisi ile kullanıcılarına yüksek performanslı temizlik sonuçları sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.