DOLAR 32,4542
EURO 34,7357
ALTIN 2440,277
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Philips TV yeni koleksiyonunu rengarenk bir etkinlikle tanıttı

    Philips TV yeni koleksiyonunu rengarenk bir etkinlikle tanıttı
    11.05.2017
    A+
    A-

    Eşsiz bir renk odağıyla en görkemli Ambilight deneyimini sunan Philips TV, 2017 koleksiyonunu W Istanbul Hotel’de gözler önüne serdi. Renklerin kişiler üzerindeki etkilerininin esas alınarak hazırlandığı koleksiyon tanıtımında Philips TV Baş Tasarımcısı Rod White, “İnsan beyni 10 milyon rengi ayırt edebiliyor. Tüm renklerin beynimiz ve dolayısıyla ruh halimiz üzerinde farklı bir etkisi var. Örneğin kırmızı enerji seviyemizi yükseltirken, mor durgunlaştırır, sarı ise canlandırır. Televizyon ekranlarında gördüğünüz tüm bu renkler Ambilight teknolojisiyle geliştirildi. Bunun da izleyiciler üzerinde çok daha heyecanlı ve sürükleyici bir deneyim olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.
    Basın mensuplarının yanı sıra; Irmak Ünal, Arzu Kaprol, Oben Budak, Kerem Sedef, Yiğit Dikmen, Uğur Kurul ve dijital dünyaya yön veren kişilerin de katıldığı etkinlikte Philips TV’nin Ambilight deneyimini sunan yeni koleksiyonuyla keyifli anlar yaşandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.