DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Phytoelixir ile saçlarda kuruluğa veda

    Phytoelixir ile saçlarda kuruluğa veda
    15.08.2018
    A+
    A-

    Phytoelixir yaz aylarında deniz, havuz, kum ve güneş gibi etkenlerin saçta yol açtığı kuruluk ve ışıltı kaybıyla savaşıyor!

    Phyto’nun çok kuru saçlar için geliştirdiği şampuan öncesi yoğun bakımı Phytoelixir, her bir saç telini tek tek besliyor ve korumaya alıyor. Saça iksir etkisi yaratarak güzelliğini ortaya çıkarıyor ve ışıltısını geri kazandırıyor. Şampuan öncesi haftada bir veya iki kez tüm saça uygulanan bu mucizevi yağ, saça esnekliğini yeniden sağlıyor ve yoğun kurulukla savaşarak sağlıklı, yumuşak, ipek gibi bir doku kazandırıyor.

    İçeriğindeki yumurta sarısı yağı, bünyesindeki A&E vitamin ve mineralleri ile saç tellerini besliyor ve güçlendiriyor. Antioksidan kaynağı olan karania yağı saçları dış stres faktörlerinden koruyor.

    Saç tipine bağlı olarak minimum 10 dakika veya daha fazla, kuru saç uçlarına ve tellerine uygulayarak ardından durulayıp şampuanlamaya geçebilirsiniz. Bu süreçte kamelya yağı saçı ağırlaştırmadan nemlendiriyor, mısır tohumu yağı ise saç tellerini onararak derinden yeniliyor. Bu sayede nem ve ışıltısına kavuşan saçlar, %98 bitkisel ve doğal içerikli formülü ile doğanın gücünü ve mucizesini taşıyor.

    PHYTO ÖNERİSİ :

    Şampuanla karıştırılan birkaç damla PHYTOELIXIR, şampuanın besleyici etkisini arttırır, saça benzersiz bir ışıltı ve nemlenme kazandırır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.