DOLAR 32,5559
EURO 34,8907
ALTIN 2440,229
BIST 9726,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Picks by Pros serisi İres Hatem’le devam ediyor

    Picks by Pros serisi İres Hatem’le devam ediyor
    21.03.2017
    A+
    A-

    Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın iki yıldır devam ettirdiği ve mimarların ardından Türkiye’nin önde gelen şeflerini mağazalarında ağırladığı Picks by Pros serisi, fark yaratan organizasyonların tasarımcıları ile devam ediyor. ‘Picks by Pros/Event Designers’ projesi, Mart ve Nisan aylarında, kendisini sadece bir “event planner” değil, aynı zamanda “dream designer” yani rüyaları gerçekleştiren kişi olarak tanımlayan İris Hatem’in seçimleri ile başladı.

    2003 yılında tüm hayattaki kutlamalar, özel günler ve davetlere yeni ve yaratıcı bir pencere açma isteğiyle İris Dream Designer’ı kuran İris Hatem, 18 Mart Cumartesi günü saat 15:00’te İstinyePark mağazasında gerçekleştirilen keyifli bir etkinlikte, ilham veren düğün sofralarından bahsederek düğünlerle ilgili bilinmesi gereken püf noktalarını katılımcılarla paylaştı.

    Sade, şık, farklı ve yaratıcı stiliyle dikkat çeken İris Hatem’in seçimleri, 30 Nisan’a kadar Crate and Barrel mağazalarında!

    Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinden, sofralara şıklık katan ürünlerden aksesuarlara, salonları tamamlayan mobilyalardan mutfak gereçlerine kadar toplam 116 ürün seçen İris Hatem, favori ürünlerinin mağazalarda sergileneceği Nisan ayında ikinci bir etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

    İris Hatem’in yaz sezonunun trendlerinin yanı sıra, renkleri ile unutulmayacak yaz daveti sofralarının detaylarını katılımcılarla paylaşacağı etkinlik, 22 Nisan Cumartesi günü saat 15:00’te Zorlu mağazasında gerçekleşecek.

    ‘Picks by Pros/Events Designers’ projesi kapsamında İris Hatem’in seçimleri, 30 Nisan’a kadar Zorlu Center, Akasya, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www. crateandbarrel.com.tr adresinde mutfak ve sofralar için ilham kaynağı olacak.

    Proje kapsamında, ‘Picks by Pros Event Designers’ etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise AÇEV’e bağışlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.