DOLAR 32,3388
EURO 35,1229
ALTIN 2235,128
BIST 8740,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pideor franchise ile büyümesini sürdürüyor

    Pideor franchise ile büyümesini sürdürüyor
    22.05.2018
    A+
    A-

    Aktaşlar Lezzet Grubu’nun fast-food sektörüne hızlı bir giriş yapan markası Pideor, yeni lezzetini Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına franchise vererek taşımayı hedefliyor. Yoğun fizibilite çalışmalarından sonra Beşiktaş ve Bomoniti’de lezzet tutkunlarıyla buluşan marka, 2018’in ikinci yarısında Arabistan’da iki, Türkiye’de ise 20 şube açma hedefiyle yol haritasını çizmiş durumda.

    Aktaşlar Lezzet Grubu’nun sağlıklı, lezzetli ve hızlı konseptiyle oluşturduğu Pideor, 2018 yılında yeni franchise ataklarıyla büyümesini sürdürülebilir kılmayı hedefliyor. Bugün Beşiktaş ve Bomonti’de lezzet tutkunlarını karşılayan Pideor; yılsonunda 20 şube daha açarak takipçileriyle buluşma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

     “İlk 20 şubeden isim parası talep etmiyoruz”

    Franchise verirken ilk etapta lezzet tutkunlarının Pideor’u görmek istedikleri lokosyonlarını tercih ettiklerini dile getiren Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, franchise alacakların sektör tecrübesi olmasa da Pideor’un pratik ve ustalık gerektirmeyen sistemi ile kısa bir eğitim aldıklarını belirtti.  İlk 20 şubeden isim parası almadıklarının altını çizen ve satışa sunulacak tüm ürünleri kendi fabrikalarından gönderdiklerini belirten Aktaş, “Yüz metrekare civarındaki yatırım maliyetimiz ortalama 200 bin TL. Cadde mağazaları için minimum 70 metrekare, AVM’lerde 40 – 50 metrekare de olabiliyor. Pratik açık alanlarda kolay kurulumu olan portatif veya demonte konteyner konsepti içine de yapılabiliyor. Bu 3 konseptimizle küçük, orta ve daha büyük olarak franchise şubelerimiz açılabiliyor. Mümkün olduğunca yaya hareketinin çok olduğu, önünde aracın durabileceği, okul ya da üniversite yakınları, bilindik merkezi caddeler olmasına dikkat ediyoruz” dedi.

     

    Pideor markasıyla ailenin 37 yıllık pide tecrübesini birleştirdiklerini belirten, “Aktaş, “Ev dışı tüketim pazarında her lezzeti ayrı ayrı taçlandıran Aktaşlar Lezzet Grubu, tüketiciyi yediğinden son derece memnun edecek markalarla buluşturmak vizyonuyla hareket ediyor. Bu vizyon doğrultusunda son olarak Pideor markamızla müşterilerimizin karşısına çıktık.  Tüm markalarımızda olduğu gibi Pideor markamızla da hızlı tüketim sektöründe öncü şirket olma hedefiyle büyüyoruz. İlk şubemizi açarken hedefimiz çok netti. Pideor’u 2018 yılsonuna kadar toplam 20 farklı lokasyonda konumlandırmak. Bu bilinçle önümüzde ki dönemlerde Pideor ile yurt içinde İstanbul başta olmak üzere Ordu, Ankara yurt dışında ise Kuveyt, Dubai ve Arabistan’daki şubelerimizle lezzet tutkunlarıyla buluşmayı hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.