DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pınar Günay ilk single’ı “Senden Sonra” ile iddialı geliyor!

    Pınar Günay ilk single’ı “Senden Sonra” ile iddialı geliyor!

    Bestecilik, eğitmenlik, vokalistlik çalışmalarıyla müzik dünyasının her noktasında kendini kanıtlayan Pınar Günay, ilk single çalışması “Senden Sonra” sonra ile kariyerinin en iddialı çıkışını yaptı.

    Söz ve müziği kendisine ait olan “Senden Sonra” isimli parçasını güçlü sesi ve yorumuyla seslendiren Pınar Günay, müzikseverlerin kalbinde vazgeçilmez bir yere sahip olmaya hazırlanıyor. Pınar Günay ilk single’ı hakkında, “Senden Sonra beni heyecanlandıran bir şarklı oldu, umarım dinleyen herkesi aynı şekilde etkiler” açıklamasını yaptı.

    Düzenlemesini Can Alper’in, mix ve mastering’ini Arıkan Sırakaya’nın yaptığı, Meriç Memikoğlu tarafından Stüdyo Arı’da kaydedilen şarkıya Production 451 -Garov Vram tarafından da klip çekildi. Uzun yıllar Türk rock müziği piyasasına damgasını vurmuş olan Aslı Gökyokuş’un vokalistliğini yapan ve yer aldığı bütün projelerde adından söz ettirmeyi başaran Pınar Günay’ın “Senden Sonra” single’ına Apple Music, Spotify ve diğer tüm dijital platformlardan ulaşmak mümkün.

    Pınar Günay Kimdir?

    10 Haziran 1979’da Gölcük’te doğan Pınar Günay, sahneye ilk olarak Eyüboğlu Koleji’nde okul orkestrasında çıktı. İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde piyano ve çello eğitiminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Şan Bölümü’nü bitirdi.

    Sanatçı üniversite döneminde Cats in Practice ve Padma isimli gruplarıyla çeşitli mekânlarda, festival ve konserlerde sahne aldı. Kariyerini ses eğitmenliği ve Aslı Gökyokuş’un vokalistliğini yaparak sürdürdü. Gazeteci-yazar Enver Aysever’in “Aykırı Kumpanya” gösterisi için çeşitli besteler yapan, Aysever’in birçok şiirini besteleyen Pınar Günay, zaman zaman gösterilerinde de sahneye çıktı. Pınar Günay konserler ve müzik çalışmalarının dışında seslendirdiği reklam müzikleriyle de tanınıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.