DOLAR 32,455
EURO 34,8044
ALTIN 2449,08
BIST 9890,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Plaj çantanız için aradığınız her şey Madame Coco’da

    22.07.2019
    A+
    A-

    Tatil denince aklına deniz gelenler için plaj çantası hazırlıkları başladı. Madame Coco geniş ürün yelpazesi ile tatil hazırlığı yaparken aradığınız her şeyi farklı seçeneklerle size sunarak plaj çantası hazırlamanıza yardımcı oluyor

    Yaz mevsiminin gelmesiyle plaj sezonu da açıldı. Keyifli ve eksiksiz bir deniz keyfi için plajda ihtiyacınız olan çanta, havlu, peştamal, terlik, vücut spreyi ve krem gibi yanınıza almanız gereken tüm ürünleri Madame Coco’dan temin edebilirsiniz. Madame Coco’nun yüzde 100 pamuk olan havlu ve peştemalleri emici, ince ve yumuşak dokusuyla sizi sararken, farklı renk ve desenleriyle plajların havasını değiştiriyor.

    Cilt dostu ürünler

    Arpa çimi ve deniz suyu içeriğiyle hazırlanarak zenginleştirilmiş Aloe Vera Nemlendirici Jel, içinde bulunan yüzde 99 aloe vera ekstresi sayesinde cildinizi UV ışınlarına karşı koruyor. Ürün içinde bulunan özel formülü ile mükemmel nemlendirerek sağlıklı cilt bakımı için mineral desteği sağlıyor. Yara, yanık ve cilt lekeleri üzerinde çok etkili olan ürün yatıştırıcı özelliği ile gün boyunca sizi güneşten koruyor.

    Sıcaktan bunalınca cildinize taze bir hava vermek için kullanabileceğiniz Répertoire vücut spreyi Fransa’nın Grasse şehrinden gelen esanslar ile hazırlanıyor ve koruyucu madde içermiyor.

     

    Plaj çantanız için aradığınız her şey Madame Coco'da Z ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.