DOLAR 32,506
EURO 34,9214
ALTIN 2438,681
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Plantronics BackBeat FIT 305 ile yaza FIT girin

    25.04.2018
    A+
    A-

    Plantronics’in sporcu kulaklığı BackBeat FIT 305, tasarımıyla sporsevelerin enerjisine ortak oluyor. Müziğin ritmini her adımınızda hissetmenizi sağlayan BackBeat FIT 305, antrenman sırasında kablo karmaşasını ortadan kaldırırken, aynı zamanda telefonunuza gelen çağrılarınıza da yanıt vermenize imkan sağlıyor.

    Havaların ısınmasıyla yaza formda girmek isteyenler spor antrenmanlarını artırdı. Spor salonlarına kapanmak istemeyen spor severler antrenmanlarını deniz kenarlarında veya parklarda yapıyor. Spor yaparken müziğe duyulan ihtiyaca ise Plantronics yanıt veriyor. Antrenmanınız ne kadar zorlayıcı olursa olsun kaliteli müziğin sağladığı motivasyon etkisiyle spordan keyif almanızı sağlayacak Plantronics, konforlu ve şık bluetooth kulaklık modeli BackBeat FIT 305 ile tarz sahibi fitness meraklılarının vazgeçilmezi olacak.

    Esnek yapısıyla kablo karmaşasını ortadan kaldıran kulaklık, limon yeşili, mavi, gri ve mercan renkleri gibi çeşitli renk seçenekleriyle de yazın enerjisini yansıtıyor. Özel örgü tasarımı ile dayanıklılığı üst seviyeye taşıyan BackBeat FIT 305, P2i nano kaplamasıyla ter ve nem geçirmiyor. Üzerindeki mikrofon sayesinde egzersiz sırasında telefonunuza gelen çağrıları yanıtlayabildiğiniz kulaklık sayesinde telefonunuza dokunmanıza gerek kalmıyor.

    BackBeat FIT 305, boyun bölgesindeki klipsi sayesinde zorlu antrenman şartlarında bile konforlu müzik dinlemenizi mümkün kılıyor. Kulaklığın bir diğer özelliği ise renklerin içine gizlenmiş fosfor detayı. Özellikle akşam koşularında sizi fark edilir kılacak fosfor desenleri kulaklığın renkleri arasına gizleniyor. 14 gram ağırlığı ile gün boyu rahat bir şekilde kaliteli müzik dinleme deneyimini yaşayabileceğiniz kulaklık, Bluetooth 4.1 teknolojisiyle 10 metreye kadar çekim alanı sunuyor. Tek şarjla 6 saat kullanım imkanı sunan BackBeat FIT 305 ile 15 dakikalık kısa şarj süresi sonrasında ise 1 saate kadar müzik dinleyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.