DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Plantronics’in sporseverlere özel geliştirdiği kulaklıklar Türkiye’de

    Plantronics’in sporseverlere özel geliştirdiği kulaklıklar Türkiye’de
    12.02.2018
    A+
    A-

    Yeni kablosuz kulaklık modelleri BackBeat FIT 500 ve BackBeat FIT 505 modellerini ürün gamına ekleyen Plantronics, antrenman sırasında müzik dinlerken kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. Neme ve tere karşı özel koruma sağlayan malzemelerle üretilen BackBeat FIT 500 ve FIT 505, üstün ses kalitesiyle 18 saate kadar kesintisiz müzik dinleme imkanı sağlıyor. Üstün özellikleri ve ses kalitesiyle sporseverlerin antrenmanlarına keyif katan Plantronics, kablolardan kurtulmak ve özgürce spor yapmak isteyenlerin beğenisine BackBeat FIT 500 ve 505 modellerini sunuyor.

    Kullanıcı beklentilerini göz önünde bulunduran Plantronics, kulakiçi kulaklık modellerinin yanında kulak üstü formda tasarladığı BackBeat FIT 500 ve FIT 505 kulaklıklarıyla müzik keyfini ve dinamizmi kesintisiz olarak kulağınıza taşıyor. Yorucu bir günün ardından veya güneşli bir hafta sonu sabahında yapacağınız sporda kulağınızdan düşürmeyeceğiniz yeni Plantronics kablosuz kulaklıklar, antrenman sırasında sizi motive ederken, gelen çağrıları da yanıtlamanıza imkan tanıyor.

    Konforlu kullanımı kulak üstü kulaklıkta tercih edenlere BackBeat FIT 500 ve BackBeat FIT 505 ile seslenen Plantronics, pil ömrüyle diğer kablosuz kulaklıklardan öne çıkıyor. Tek şarjda 18 saate kadar dinleme ve konuşma süresine sahip kulaklıklar pili tükendiğinde 90 dakikada şarj oluyor. Bluetooth desteği olmayan cihazlarda harici kablosu sayesinde kesintisiz müzik dinleyebildiğiniz kulaklık, şarjı bittiğinde de sizi müziksiz bırakmıyor. 10 metre çekim alanına sahip bluetoothlu kulaklıklar 2 farklı cihaza bağlanırken 8 farklı cihazla eşleşebiliyor. 6 aya kadar ‘deep sleep’ modu bulunan kulaklıklar pil ömrünü de koruyor. 40 mm sürücülere sahip kulaklıklar üzerinde bulunan mikrofon sayesinde çağrılara yanıt verebilirken, Siri, Google Now ve Cortana gibi kişisel asistanlara da erişim sağlıyor.

    Teal mavisi ve siyah renklerde iki farklı renge sahip kafa üstü kulaklıklar BackBeat FIT 500 ve BackBeat FIT 505’te P2i kaplama ile üretilerek tere karşı dayanıklılık kazanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.