DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Play-Doh ile çocukların hayalleri Emaar Mall’da gerçek oluyor

    Play-Doh ile çocukların hayalleri Emaar Mall’da gerçek oluyor
    23.03.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall, çocuklara yönelik etkinlik serisine bir yenisini daha ekliyor. 23 – 31 Mart tarihleri arasında Emaar Mall’da kurulacak Play-Doh etkinlik alanında çocuklar, oyun hamurları ve dijital karakter kalıplarıyla yaratıcılıklarını geliştirirken hayallerini de canlandırma fırsatı bulacak.

    Emaar Mall, çocukların yaratıcılıklarını kullanarak ortaya çıkardıkları eserleri tabletler yardımıyla canlandıracakları eğlence dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

    23 Mart Cumartesi gününden itibaren Emaar Mall’da her gün düzenlenecek ve 4 – 11 yaş arasındaki çocukların katılabileceği Play-Doh etkinliğinde, çocuklar rengarenk Play-Doh hamurlarıyla; dinozorlar, arılar, çiçekler, yıldızlar ve daha pek çok farklı karakter yapacak.Bu karakterleri tablette tarattıktan sonra karakterler kendi dünyalarında canlanacak ve çocuklar kendi hazırladıkları karakterleri dijital ortamda izleyebilecekler. Ayrıca etkinlik alanında dolaşan dev Play-Doh maskotları ile tanışan çocuklar, Photoshooting alanında da fotoğraflarını çektirebilecekler.

    Baharın kendini iyice hissettirdiği bugünlerde Emaar Mall, 31 Mart Pazar gününe kadar devam edecek rengarenk macera dolu Play-Doh etkinliğine çocukları davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.