DOLAR 32,4635
EURO 34,5111
ALTIN 2474,267
BIST 9569,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PLUM huzurlu saf doğasever

    PLUM huzurlu saf doğasever
    25.04.2017
    A+
    A-

    Doğayla iç içe yaşamayı seven, sürdürülebilirliğin gücüne inananların tercihi
    Gün başlarken önce gün ışığı selamlar dünyayı. Sonrasında da Plum ile doğanın ışıltısı banyonuza taşınır. Bugün kendiniz için güzellik yapın ve Creavit’in gün doğumundan esinlenerek tasarladığı PLUM ile gününüze aydınlık bir başlangıç katın.
    Creavit, Plum’ı tasarlarken, doğanın sunduğu yenileyici enerjiyi ve huzuru banyolara taşıyarak, stresli şehir hayatından bir an olsun uzaklaşmak isteyenlere çözüm sunmaya odaklandı. Barok ahşap rengi alt modülü, modern tezgah üstü lavabosu ve geniş saklama alanı ile banyo için doğal ve fonksiyonel bir çözüm sunuyor. Plum banyo mobilyası kompakt yapısı ile dar mekanlarda da tercih nedeni.
    Sunduğu fonksiyonel saklama alanları, estetik tasarımı ve uzun ömürlü mekanik donanımları ile Creavit, banyoya modern dokunuşlar yapıyor. Led aydınlatmalı ayna modülleri ile ışığın doğadaki yansıması banyonuza doluyor.
    Creavit, ürünlerinde kullandığı çevre dostu materyaller ve doğa dostu üretim bakış açısıyla, gelecek kuşakları da önemsiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.