DOLAR 32,5587
EURO 34,9448
ALTIN 2442,307
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Point Bornova’da şenlik tadında bayram

    Point Bornova’da şenlik tadında bayram
    22.06.2017
    A+
    A-

    İzmir’in en büyük yaşam projesi Point Bornova’da İzmirliler Ramazan Bayramı’nı dolu dolu geçirecek. Point Bornova, 23 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında çocuklarla Maşa ile Koca Ayı karakterlerinin buluşmasına sahne olacak. Bayramın ilk günü Edis gençleri coştururkenbayramın üçüncü günü Luz Band konseriyle eğlence ikiye katlanacak.

    Point Bornova, İzmirlilere şenlik tadında bir bayram vadediyor. Her yaşa hitap eden etkinlikleriyle İzmirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Point Bornova, bu bayram da çok konuşulacak organizasyonlara imza atıyor.

    Point Bornova, çocukların en sevdiği çizgi filmlerden biri olan ‘Maşa ile Koca Ayı’nın kahramanlarını, 23 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında her gün Point Bornova’da çocuklarla bir araya getirecek. 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde ücretsiz gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar Maşa ve Koca Ayı ile tanışma fırsatı bulacak. Bu keyifli etkinlikte çocuklar Maşa ile Koca Ayı’nın sahne gösterisini izleyecek, yarışmalar, oyunlar ve fotoğraf çekimleri ile eğlenceli dakikalar geçirecek.

    Gençler Edis ile coşacak
    Point Bornova gençleri de unutmadı. ‘Dudak’ şarkısıyla tanınan ve özellikle gençlerin gözdesi olan sanatçı ‘Edis’, Ramazan Bayramı’nın da ilk günü olan 25 Haziran’da Point Bornova’da gerçekleştirilecek konserle İzmirlilerle buluşacak. Edis, 17.00’de başlayacak konserde yeni single’ını ilk kez İzmirlilerle buluştururken sevilen şarkılarını da seslendirecek. Bayramın üçüncü gününe denk gelen 27 Haziran’da ise İzmirli gençler 17.00 ile 19.00 saatleri arasında ‘Luz Band’ konseri ile coşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliklerle İzmirliler unutulmaz bir bayram yaşayacak.

    Bayram coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen tüm İzmirliler, Point Bornova’ya davetli!

    Program
    Maşa ile Koca Ayı / 23 Haziran -2 Temmuz13:00-15:00-17:00

    Edis Konseri / 25 Haziran17:00

    Luz Band Konseri / 27 Haziran17:00-19:00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.