DOLAR 32,5189
EURO 34,7327
ALTIN 2489,37
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polaris’ten yaza damga vuracak hasır çanta ve ayakkabı modelleri

    Polaris’ten yaza damga vuracak hasır çanta ve ayakkabı modelleri
    07.07.2017
    A+
    A-

    En iddialı ve en trend hasır çanta ve ayakkabıları keşfetmek için Polaris 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonuna göz atmadan yaz alışverişine çıkmayın.

    Her yaz olduğu gibi bu yaz da hasır, moda severleri etkisi altına almış durumda. Polaris’in farklı formlarıyla dikkat çeken hasır detaylı ayakkabı ve çantaları, yazın trendlerini yakalamanızı kolaylaştırırken bir yandan da rahatlık sunuyor.

    Yaz aylarında şık olmak için deri çantalara ihtiyacınız yok. Yaz şıklığının en önemli kuralı gerçekten işinize yarayacak, fonksiyonel ve cool çantalara sahip olmak. Yıllardır plajlarda hüküm süren hasır çantalar, Polaris 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda kapsama alanını genişletiyor. Küçülen boyutları, sertleşen kalıpları ve değişen formlarıyla şehir hayatına radikal bir giriş yapan bu çantaları hem şehirde hem sahil şeridinde elinizden düşüremeyeceksiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.