DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Polisan Kansai Boya, 4. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali’ne sponsor oldu

    Polisan Kansai Boya, 4. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali’ne sponsor oldu
    15.03.2018
    A+
    A-

    Polisan Kansai Boya, İstanbul Kongre Merkezi‘nde 16-18 Mart tarihlerinde düzenlenecek 4. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali’ne sponsor oldu. Türkiye’den ve dünyadan önemli uzman ve eğitmenlerin katılımıyla gerçekleşecek olan festivalde, Polisan Kansai Boya Renk Danışmanı  Zeynep Tarhan Muslu  ile renkli bir etkinliğe imza atacak.  

    Polisan Kansai Boya, sağlıklı yaşam, psikoloji, tıp, alternatif ve tamamlayıcı tıp, kişisel gelişim, yoga ve meditasyon gibi zihin, ruh ve beden sağlığı ile ilgili alanlarda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen otoriteleri ve uzmanlarını buluşturacak olan 4. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali’ne sponsor oldu.

    3 gün içinde 70’e yakın workshop ve seminerin yapılacağı festivalde Polisan Kansai Boya, “Kişisel Renk Şifreni Keşfet” konu başlığıyla festivalin workshop ve seminer programında yer alacak olan Zeynep Tarhan Muslu, kişisel renk tonlarını bilmenin ve bu tonları doğru kullanacak kişisel renk formüllerini içselleştirmenin doğru ve bütünsel imajı oluştururken en önemli temel dayanak olduğunu anlatacak. Kalabalık tüketim dünyasının renk karmaşası içinde bireysel renk şifremizi keşfetmek için ilk adımı arayacak olan Zeynep Tarhan Muslu, birey, renk ve imaj ekseninde kişisel renk tonlarımızla ilgili farkındalığı yükseltecek.

    Festivalden elde edilecek gelir, çocukların ve kadınların gelişimini destekleyen projelere imza atan Dünya Engelsiz Yaşam Derneği’ne (DEYADER) bağışlanacaktır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.