DOLAR 32,3015
EURO 35,0495
ALTIN 2282,849
BIST 8983,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porçöz’den inatçı lekelere Premium çözüm

    Porçöz’den inatçı lekelere Premium çözüm
    10.10.2019
    A+
    A-

    Genişleyen ürün ailesi ile farklı temizlik ihtiyaçlarına çözüm sunan Porçöz, Premium Leke Çıkarıcı ile zorlu lekelerin temizliğini de kolaylaştırıyor. Hem şişe hem sprey formuyla raflarda yerini alan Porçöz Premium Leke Çıkarıcı, kısa sürede etkisini gösteren üstün performansıyla inatçı lekelerden kurtarıyor.

    Porçöz, Premium Leke Çıkarıcı ile zorlu lekelere meydan okuyor. Şişe ve sprey olarak 2 farklı formda satışa sunulan Porçöz Premium Leke Çıkarıcı kısa sürede inatçı lekelerden kurtulmanızı sağlıyor. Porçöz Premium Leke Çıkarıcı, beyaz ve renkli çamaşırlar, koltuk döşemeleri, perde, halı ve kumaşlarda oluşan zorlu lekeleri güçlü formülü sayesinde kısa sürede temizliyor. Soğuk suda bile etki gösteren enzimli yapısıyla renkleri soldurmuyor ve giysilerinizin ilk günkü kadar canlı görünmesini sağlıyor.

    Lekeli bölgenin çitilenmesini kolaylaştıran tırtıklı kapak tasarımı ile temizliği kolaylaştıran Premium Leke Çıkarıcı, çamaşır makinesinin deterjan gözüne eklenerek yıkama esnasında kullanılan deterjanın etkisini artırıyor. Lekelerin üzerine doğrudan uygulanabilen Premium Leke Çıkarıcı Sprey ise lekelere anında müdahale etmenizi sağlıyor, ilk uygulamada etkili sonuç veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.