DOLAR 32,4873
EURO 34,7948
ALTIN 2484,017
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profesyonel sunumların mimarı Zyliss jülyen doğrayıcı

    Profesyonel sunumların mimarı Zyliss jülyen doğrayıcı
    13.08.2018
    A+
    A-

    Zyliss jülyen doğrayıcı, sebzeleri ince ince kesmek ve yemeklerinizi usta bir şef edası ile sunmanız için mutfakta en büyük yardımcınız oluyor. Tek bir hareketle sebzeleri hızla jülyen dilimleyen ve sunuma hazır hale getiren Zyliss jülyen doğrayıcı, mutfakta usta şeflerin bile özeneceği yemekler hazırlamanız için destek oluyor.

    Distribütörlüğünü Eyüboğlu’nun üstlendiği ve yenilikçi ürünleri ile mutfak uzmanı olan Zyliss’in jülyen doğrayıcısı, mutfakta pratik çözümleri sevenlerin tercihi oluyor. Profesyonel şeflerin özel olarak sunumlarında kullandığı jülyen kesimi hızlıca yapmasıyla dikkat çeken Zyliss jülyen doğrayıcı, kendi mutfağında özenli yemek sunumları yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

    Zyliss jülyen doğrayıcı, hızlıca tüm sebze ve meyveleri jülyen dilimleyerek hazırladığınız yemek ve tatlı çeşitlerinin sunumlarına farklı bir görünüm kazandırmanızı sağlıyor. Zyliss Julyen Doğrayıcı, pratikliği, kalın, orta ve ince julyen kesim seçenekleri sunan kolaylığı ile usta şefleri bile özendiriyor. Mutfaktaki en büyük destekçiniz ile artık siz de kendi mutfağınızın şefi olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.