DOLAR 32,4453
EURO 34,7435
ALTIN 2437,218
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri IBS’de

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri IBS’de
    09.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en trend anne bebek fuarı IBS’de Profilo Dayanıklı Ev Aletleri bir kez daha “Dayanıklı Annelere Dayanıklı Profilo’lar” Diyor!

    Profilo Dayanıklı Ev Aletleri bu yıl da IBS Anne Çocuk Fuarı’nda anneler ile buluşmaya hazırlanıyor. Profilo, fuarın tek beyaz eşya markası olarak da dikkat çekiyor.

    Sadece annelerin değil, anneliğe hazırlananların, bebek bekleyenlerin de büyük bir heyecanla katıldıkları IBS Anne Bebek Çocuk Fuarı bu yıl 15-17 Aralık tarihlerinde Istanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

    Bu yıl da ziyaretçilerini sürpriz etkinlikler ile ağırlamaya hazırlanan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin standında üç gün boyunca @Uyku Meleği, @Uykusuz Anneler ve @Annekahvesi hesaplarının yaratıcılarıyla sohbetler düzenlenecek. Katılımcılar aynı zamanda kahve keyfini Profilo’nun yepyeni Türk Kahvesi Makinesi Kahvedan ile yaşayacak ve Ninni Makinesini de deneyimleyebilecekler.

    Kahraman Annelerin Yardımcısı Profilo…

    Fuarın tek beyaz eşya markası olan ve annelere son dönemin en trend beyaz eşyalarını tanıtmaya hazırlanan Profilo’nun Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin fuara katılımla ilgili olarak; “IBS gibi farklı bölgelerden bir çok annenin bir araya geldiği bir fuarda yer almaktan ve annelere ulaşmaktan çok mutluyuz. Tüm ziyaretçilerimize bir yandan ürünlerimizi tanıtırken bir yandan da onlara bu ürünleri nasıl efektif kullanabileceklerini de oyunlarla anlatacağız. Fuar boyunca Profilo standının keyifle ziyaret edileceğini umuyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.