DOLAR 32,5121
EURO 34,939
ALTIN 2436,641
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profilo’dan ‘Leke Uzmanı’ çamaşır makinesi

    Profilo’dan ‘Leke Uzmanı’ çamaşır makinesi
    11.07.2017
    A+
    A-

    Yaz mevsiminin gelmesi ile bastıran sıcaklar, kıyafetlerdeki çıkmayan leke problemini de beraberinde getiriyor. Özellikle beyaz gömleklere sinen ter lekesi çalışanların en büyük derdi olurken, sıcak havaları fırsat bilip tüm gün dışarıda koşup oynayan çocuklar berelenen dizlerden bulaşan kan lekeli şortlar da anneleri zorluyor. Yaz mevsiminin olmazsa olmazı balkonda çay saatleri de masa örtülerine bulaşan yağ ve çay lekeleri ile bazen kabusa dönüşebiliyor.

    İşte bu noktada da yaz aylarının en büyük yardımcısı Profilo “Leke Uzmanı” Çamaşır Makinesi, inatçı lekelere karşı en büyük çözümü sunuyor. Ürünün çay, yağ, ter ve kan gibi lekeleri çıkartan dört programı sayesinde lekelerden eser kalmıyor….

    10 yıl garantili inverter motora sahip ürün, A+++ -%30 Enerji sınıfıyla tasarruflu bir kullanım sunarken 9 kg kapasitesi sayesinde kalabalık ailelerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Profilo Leke Uzmanı Çamaşır Makinesi ayrıca perde ve yorgan yıkama programları ile de kullanım kolaylığı sunuyor.

    Enerji tasarrufu sağlıyor, sessizce çalışıyor

    Yüksek enerji tasarrufuna sahip olan Profilo Leke Uzmanı Çamaşır Makinesi, su tüketiminde de tasarrufu esas alıyor. Dalgalı tamburu sayesinde çamaşırı yıpratmadan yıkayan ürün, son derece sessiz çalışma özelliği ile de dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.